28 / 04 / 2024

Yaşam Park Evleri, Başak Konut'un Eskişehir projesi!

Yaşam Park Evleri, Başak Konut'un Eskişehir projesi!

'Büyük Projelerin çözüm Ortağıyız' felsefesiyle 2006'dan beri markalı projelere imza atan  Başak Grubu şirketlerinden Başak Konut Aşž, Eskişehir Ihlamur Kent Vadisi'nde yapımına başladığı az katlı Yaşam Park Evleri ile müşterilerine konforlu bir yaşam sun



Eskişehir'de değişen ve gelişen beklentileri dikkate alarak Yaşam Park Evleri'nin temellerini ataklarını dile getiren Başak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Füruz Karık, '92 ve 118 metrekarelik, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan Yaşam Parkta, 4'er katlı toplam 13 bloğun bulunduğu 208 konutu satışa sunduk. Aynı şekilde Kybele Konutları'nda da yapım ve satışlar sürüyor' şeklinde konuştu. Eskişehir'deki yeni projelerinin süreceğini belirten Karık, şöyle devam etti: 'Temelleri 24 bin metrekarelik inşaat alanında adları Yaşam Park Evleri'nde; çocuk oyun alanı, açık yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası ve sosyal tesis bulunuyor. Ayrıca sitenin peyzaj çalışması yüzde 70'i yeşil alandan oluşacak şekilde planlandı. Sitenin, bahçe duvan ile çevrili güvenlikli giriş ve çıkışı olacak. Konut projelerimizin biri bitmeden diğeri başlıyor. çalışmalarımızı; kalite sürekliliğinin, değişen ve gelişen müşteri beklentilerinin tespit edilmesi ve karşılanması ile sağlanacağının bilinciyle sürdürüyoruz.

Diğer projelerin yapımı sürüyor

Başak Konut Aşž Yaşam Park Evleri'nden önce inşasına başladığı, bahçe içinde beşer katlı toplam 5 bloktan meydana gelen Kybele Konutları'nın yapımını sürdürüyor. Yüzde 60'ı yeşil alan olarak düzenlenen ve uzmanlarca peyzaj çalışmaları yapılan proje; 50 adet işyeri, 50 adet stüdyo daire ve 80 adet daireden oluşuyor. Kybele Konutları'nda 65 metrekare ile 117 metrekare arasında değişen, 2+1 stüdyo daireler, 2+1 daire ve 3+1 daireler satışta. Başak Konut'un 2006 yılında başlayan ilk projesi Sun Hill Koru'dan; kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odası konseptini içinde bulunduruyor. Sun Hill, iki yıl gibi kısa bir sürede, planlanan tarihten altı ay önce teslim edilmişti. Konutlar, 25 bin metrekarelik inşaat alanında 2+1, 3+1,4+1 dairelerden oluşuyor. İlk defa ofis ve konutun birlikte yer aldığı bir diğer proje olan Başak Plaza, Mayıs 2010 yılından beri Eskişehir'in cazibe merkezlerinden birinde yer alıyor. Başak Evleri adı altındaki 5 kadı bir bloktan oluşan 3+1,20 dairelik konutlar da, elit yaşamı tercih edenler için Haziran 2010'da inşa edildi.

Umut Ünal / DÜNYA


Geri Dön