Kim Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!Ş

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın biyografik bilgisi...

YAŞAR BEGÜMHAN DOĞAN FARALYALI KİMDİR?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı, ekonomist ve iş insanıdır. Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı, 1976 yılında İstanbul’da doğdu.

YAŞAR BEGÜMHAN DOĞAN FARALYALI EĞİTİMLERİ!

Faralyalı, lisans eğitimini, London School of Economics’te Ekonomi ve Felsefe alanlarında yaptı. Yüksek lisans eğitimini de Stanford Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde (ABD) yaptı.

YAŞAR BEGÜMHAN DOĞAN FARALYALI İŞ HAYATI!

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı, iş hayatına New York Arthur Andersen’da danışman olarak işe başladı. Bu deneyiminden hemen sonra Londra Monitor Grup’da, Avrupa’nın önde gelen medya ve teknoloji şirketlerine yönelik tekrardan yapılandırma projelerinde danışmanlığa imza attı.

Begüm Doğan Faralyalı, Doğan Medya Grubu uluslararası büyüme ve yabancı yatırımlardan sorumlusu olarak Başkan Yardımcılığı pozisyonuna getirildi.

Ocak 2012 yılından itibaren elektrik üretimi, akaryakıt perakendesi, sanayi - ticaret, otomotiv ticareti - pazarlama, internet - eğlence, finansman- yatırım ve gayrimenkul yatırımlarında faal olan Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütmektedir. Faralyalı bunların yanı sıra  Doğan Yayınları, Sesa Üretim, Sesa Ambalaj ve Karel’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’na da devam etmektedir.

Faralyalı, Stanford Üniversitesi İşletme Okulu, UNDP Gelişmekte Olan Özel Sektör Uluslararası İstanbul Merkezi danışma kurulu aynı zamanda TÜSİAD (Türk Sanayi ve İş Adamları Derneği), GİF (Global İlişkiler Forumu) bununla birlikte WEF (Dünya Ekonomik Forumu), BSDC (İş ve Sürdürülebilir Kalkınma Komisyonu) üyeliği bulunmaktadır.

YAŞAR BEGÜMHAN DOĞAN FARALYALI EVLİ Mİ DEĞİL Mİ?

Begüm Doğan Faralyalı, evlidir ve iki çocuk annesidir.

Philipp Daniel Haas Kimdir?

Niv Garih kimdir?