Kent Haberleri

Yastık altında altını olanlar hemen baksın! Uzman isim yeni rekor rakamı açıkladı!  Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu

Son dakika altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Bu hafta ons altın 1772 doları görürken gram altın rekor kırdı. Altın fiyatlarının yükseleceğini söyleyen uzman isim yeni rekor rakamı açıkladı. Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu. Yastık altında altını olanlar hemen baksın! Ons altın 90 dolar artışla 1772 doları görürken gram altın 63 ayın zirvesine çıktı

Altın fiyatları bu hafta atak yaparak yükselişe geçti. Ons altın 90 dolar artışla 1772 doları görürken gram altın 63 ayın zirvesine çıktı. Yatırımcılar ''altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?'' sorusu üzerine uzman isimden yeni rekor rakam açıklaması geldi. Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu. Yastık altında altını olanlar hemen baksın! İşte altın yorumu...

Altın fiyatları ABD Merkez Bankası faiz kararından sonra hızla düşüşe geçerken son günlerde hızla yükselmeye başladı. Dolar endeksinde düşüşlerin başlaması altın fiyatlarının son iki buçuk ayın en iyi  syükselişini test etti. Haftaya 1681 dolardan başlayan ons altın bugün 1772 doları gördü. Gram altın ise 1054 lira seviyesinde işlem görüyor. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın yükselmeye devam edecek mi? Uzman isim gram altın için yeni rekor rakamı açıkladı. 

GRAM ALTINDA YENİ REKOR RAKAM

Altın fiyatlarındaki yükselişlerin devam edeceğinin altını çizen Altın ve piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırım Türk gram altın için yeni rekor rakamı açıkladı.

Para ve altın piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, “Güçlü dolar ve yüksek faiz baskısı kalkınca altının kayıplarını hızlı geri alacağını biliyorduk.” dedi.

Geçen hafta ABD’de işsizlik artışının, bu hafta da ABD’de ekim ayında enflasyon verilerilerini beklentilerin altında gelmesinin altı fiyatlarını yükselttiğini hatırlatan Yıldırımtürk, “Son enflasyon veri şaşırttı. ABD’de enflasyon tahminleri yüzde 7,9 idi ama yüzde 7,7 gelince altın üzerindeki baskı azaldı” ifadelerini kullandı.

Bundan sonrası için dikkatli olmak gerektiğini belirten Yıldırımtürk, ''Gelecek hafta ABD’de üretici enflasyonunun beklentilerin altında kalması durumunda ons altında 1810 dolar seviyesinin görülebilir ancak daha sonra kâr satışlarıyla 1750 dolara kısa süreli geri çekilme olabilir.'' dedi.

Elimizdeki altınları bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Sakın bunu yapmayın

Altını olanlara resmen soğuk duş! Gram altın 2 gün sonra bu kadar olacak! Rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Rekora koşuyor! Elinde altını olan acil bakın! 12 Kasım 2022 güncel altın fiyatları