Ekonomi

Yastık altında altını olanlar zarar mı edecek? Analistler herkesin merak ettiği bilgiyi paylaştı

Altındaki düşüş devam ederken, elinde altını olan vatandaşlar da kara karar ne yapacaklarını düşünüyor. Analistler, altının dengeli seyrinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ve şu an altın için risk alınmaması gerektiğini ifade ediyor. Özellikle Amerikan Merkez Bankası'nın şahinleşen politikası, doları güçlendirirken, altın üzerindeki baskıyı da artırdı

Dünya genelinde artan jeopolitik riskler, emtia fiyatlarını da baskıladı. Özellikle Amerikan Merkez Bankası'nın şahinleşen politikası, doları güçlendirirken, altın üzerindeki baskıyı da artırdı.

DÜŞÜŞE GEÇTİ

Altın da bu gelişmelerin ardından düşüşe geçti. Elinde altını olan vatandaşlar da ne yapacaklarını düşünmeye başladı. Analistler, tam da elinde altını olan vatandaşlara hitap eden değerlendirmelerde bulundu.

YÜZDE 20 DAHA ARTACAK, BEKLEYİN

Analistlere göre altındaki bu seyir önümüzdeki haftalarda da devam edecek. Fakat dünya piyasalarının rayına oturmasının ardından altın fiyatlarının bu sene yüzde 20 daha değer kazanma ihtimali var. Yine de altın yatırımında bu dönem riskli olarak görülüyor. 

Bu hikayede yanan altın oldu! Dolar şu sıralar son sürat yükselmeye devam ediyor!

1 milyon işciye en az 2 bin 168 TL ikramiye verilecek! Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? İşte ikramiye tarihi!

Emekli maaşlarında 1 Mayıs sürprizi: En düşük emekli maaşı artacak! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?