Altın & Dolar

Yastık altındaki dolarlar o tarihte çıkacak! Dolar öyle bir yükselecek ki... Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak

Dolar kuru son günlerde yeni rekorlara imza atıyor. Doların ne kadar olacağını araştıran yatırımcılar ise ''dolar ne kadar olacak?'' sorunu araştırıyor.  Dolar/TL kuru yeni güne yükselişle başlarken yatırımcılar doların geleceği seviyeyi merak ediyor

Dolar kuru geçtiğimiz gün 20,66 TL seviyesi ile rekor kırdı. Dolar/TL kuru yeni güne yükselişle başlarken yatırımcılar doların geleceği seviyeyi merak ediyor. Peki dolar ne zaman yükselecek? Dolar ne kadar olacak? Yastık altındaki dolarlar o tarihte çıkacak! Dolar öyle bir yükselecek ki... Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak...

YASTIK ALTINDAKİ DOLARLAR O TARİHTE ÇIKACAK!

Dolara yatırım yapan yatırımcılar için Selçuk Geçer'den açıklama geldi. Geçer, bu sene doların rekor kıracağını belirterek doları oaln yatırımcıları uyardı. Geçer sene sonuna kadar doların 40 TL olacağını Haziran ayından sonra da 30 TL olacağını açıkladı. 

Öte yandan Geçer, ABD'de yüksek bir enflasyonun olması durumunda dolar endeksinin tekrar yükselişe geçeceğini ve bunun ise ülkemizde doların değer kaybetmesine sebep olacağını açıkladı. 

Dolar bugün ne kadar? Dolar/TL kuru kaç lira? 2 Haziran dolar kaç lira? Dolar bugün ne kadar oldu? Güncel dolar kuru kaç lira? 2 Haziran 2023 dolar/TL kuru... 

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? 2 HAZİRAN 2023 DOLAR/TL KURU

2 Haziran 2023 dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar, dolar kaç lira, dolar bugün yükseldi mi?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Dolar/ TL kuru 21,11TL, 21,30 TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,0763 bandında hareket ediyor. Euro/TL kuru 22,67TL'den alınıp 22,93 TL'den satılıyor.

PİYASALARDA SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Türkiye ekonomisi yılın ilk çeyreğinde, yıllık bazda yüzde 4 büyüme kaydetti. Seçimden sorna iyimser bir tablo izleyen piyasalarda dün hafif çaplı kâr realizasyonu oldu. BIST100 endeksi günü yüzde 1.3 kayıpla tamamlarken dolar kuru 20.80 TL düzeyine yakınlaştı. 

Altında sert rüzgar! Fırladı! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL? 2 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

1 doların gerçek değeri ortaya çıktı! İşte doların asıl ederi...