Kent Haberleri

Yastık altındaki euroları bozduralım mı? sorusuna net yanıt geldi! Euro bu kadar olacak

Dün avro bölgesinde açıklanan enflasyon verilerinden sonra euro kurunda düşüş yaşandı. Yatırımcılar ise euro kurunun ne olacağını merak ediyor. ''Elimizdeki euroları bozduralım mı?'' sorusuna yanıt arayanlar için açıklama geldi.  Analistler, döviz piyasası için kasım ayını işaret etmiş özellikle dolar tarafından yükselişlerin yaşanacağını söylemişlerdi

Kasım ayına girilmesi ile, döviz kurları yakından takip ediliyor. Analistler, döviz piyasası için kasım ayını işaret etmiş özellikle dolar tarafından yükselişlerin yaşanacağını söylemişlerdi. Dolarda yükseliş beklentisi hala devam ederken euro ne olacak? Euro yükselecek mi düşecek mi? Elimizdeki euroları bozduralım mı? 

EURO BÖYLE OLACAK...

Geçtiğimiz hafta euro dolar karşısında değer kazanarak yükselişe geçti. Euro dolar paritesi 1 seviyesine yükseldi. Dolar endeksi ise 109 seviyesine kadar gerileyerek yılın en büyük düşüşü yaşandı. Ardından tekrar dolar yükselişe geçerken euro dolar paritesi 0,99 seviyesine geriledi. Euro kurunda yaşanan bu dalgalanmalardan sonra yatırımcılar euronun ne olacağını merak ediyor. 

Analistlere göre; Euro’nun dolar karşısındaki değerinin gelecek 6 ay daha bu seviyelerde yatay kalacağı tahmin ediliyor.

Analistlere göre bu yıl ABD doları karşısında yüzde 12 değer kaybeden euronun en azından gelecek 6 ayda bu seviyede kalmaya devam etmesi bekleniyor.  Gelecek 1 yılda ise euro dolar paritesinin 0,99 civarından 1,03'e toparlanması bekleniyor.

PİYASALARIN GÖZÜ FED'E ÇEVRİLDİ

Piyasaların merakla beklediği Fed'in faiz kararı yarın saat 21:00'da açıklanacak. Fed'in 75 baz puan artışına gitmesi bekelneiyor. Yarın karar sonrasında altın ve döviz piyasasının yönü belli olacak. Dolar kuru şu dakikalarda 18,62 TL, satış fiyatı ise 18,66 TL seviyesinden işlem görüyor. Peki euro bugün ne kadar? Euro/TL kaç lira? Euro ne kadar oldu? Euro/TL kaç TL? İşte 1 Kasım 2022 euro kuru...


EURO BUGÜN NE KADAR? EURO/TL KAÇ LİRA? 1 KASIM 2022 EURO KURU

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Euro alış fiyatı bu sabah 18,45 TL, satış fiyatı ise 18,53 TL seviyesinden işlem görüyor.  Euro dolar paritesi bugğn 0,9929 seviyesinden işlem görüyor.

Euro euro olalı böyle zulüm görmedi! Kaybettiği değere hemen bakın, neler oluyor

Euro bölgesinde enflasyon rekor kırdı!

Bugün euro ne kadar oldu? Euro kaç TL? 31 Ekim 2022 euro kurunda son dakika gelişmesi