Kent Haberleri

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.Satışa çıkarılan arazilerin alanları 8 bin 674 metrekare ile 77 bin 434 metrekare arasında değişiyor

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet arazi için satış ihalesi düzenliyor.

Satışa çıkarılan arazilerin alanları 8 bin 674 metrekare ile 77 bin 434 metrekare arasında değişiyor.

Söz konusu arazlerin muhammen bedelleri 1 milyon 996 bin TL ile 11 milyon 993 bin TL arasında değişirken, geçici teminat bedelleri 59 bin 880 TL'den başlıyor, 359 bin 790 TL'ye kadar yükseliyor.

Yazlık bölgelerde arazi arayanların merakla beklediği satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde saat 14.00'ten itibaren  Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılacak.

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda tapu kaydı, niteliği ve diğer özellikleri ile muhammen (KDV Hariç) satış bedeli, geçici teminat miktarı ihale tarihi yazılı bulunan arazi (tarla) vasıflı taşınmazlar, 2886 sayılı DİK’in 45’inci maddesine göre Açık Teklif Usulü (Açık Arttırma) ile ihale edilerek 10.07.2023 Pazartesi günü saat 14.00 den itibaren aşağıda ilanda yazılı sırası ile Belediye Meclis Toplantı Salonunda satışı yapılacaktır.


İhaleye Katılabilmek İçin İstenen Belgeler: %3 Geçici Teminatı içeren belge, Nüfus Cüzdanı Sureti, İkametgâh Belgesi, tebligat adresi, vekaleten iştiraklerde isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekaletname ve imza örneği, Tüzel kişi olması, halinde, Ticaret ve/veya Sanayii veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge Vergi Numarası, İsteklinin ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi, imza
beyannamesi, İhale yerli isteklilere (T.C. Vatandaşı) açık olacaktır. Borcu yoktur belgesi (Belediyeden Alınacak).
İhale ile ilgili şartname, her gün mesai saatleri dâhilinde Yazı İşleri Müdürlüğünde görülebilir. Encümen ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
Keyfiyet ilan olunu


İBB'den İstanbul'un göbeğinde imarlı arsa fırsatı! 

Milli Emlak'tan 7 bin TL'ye arazi fırsatı! Tek tek yayımlanan bu Haziran 2023 ihalelerini sakın kaçırmayın!

TOKİ Arnavutköy 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! Kanal İstanbul manzaralı 621 yeni konutu kaçırmayın!