Ekonomi

Yatırımcılar bunu öğrenmeli! Gram altın 1000'e doğru giderken flaş gelişme

Gram altın şu sıralar 998 TL'den işlem görüyor fakat 1000 TL'ye bir türlü ulaşamadı. Analistlere göre de ulaşmayacak çünkü 14-15 Haziran'daki FED toplantısı yine altın fiyatlarını baskılayacak. Vatandaşlar şu sıralar 998 TL civarından işlem gören altının bundan sonra nasıl bir seyir izleyeceğini merak ediyor

Doların yükselmesinin ardından parasının değer kaybetmesini istemeyen çok sayıda vatandaş, güvenli liman olarak görülen altına yatırım yaptı. Vatandaşlar şu sıralar 998 TL civarından işlem gören altının bundan sonra nasıl bir seyir izleyeceğini merak ediyor. 

1000 TL'YE BİR TÜRLÜ ULAŞAMADI

Altın, gün boyunca 998  TL seviyelerinden işlem gördü ve 1000 TL'ye ulaşamadı. Durum böyle olunca vatandaşlar da altının 1000 TL'yi görüp görmeyeceğini merak ediyor. Analistlerin konu hakkında ciddi bir yorumu var. 
 

GÖZLER FED TOPLANTISINDA

Ekonomistlerin gözü şu sıralar, 14-15 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan FED toplantısında. Bu toplantı sürecine girilirken, FED'in faiz artırma ihtimali altın fiyatlarını baskılayacak. 

GEÇEN AY DA AYNISI OLDU

Geçtiğimiz ayda FED'in 50 baz puanlık artış yapması nedeniyle emtia baskılanmış ve altın fiyatları hızlı bir düşüşün içerisine girmişti.  

Ekmeğe yüzde 151 dolar zammı geldi! Artık 7 liradan satılacak

Fındık üreticisinin gözü bu haberdeydi TMO fındık satış fiyatını açıkladı

N11'de akıllı telefonlara 1000 TL indirim! Huawei Mate 20 Lite 64 Gb 6 Haziran fiyat listesi!