Kent Haberleri

Yatırımcılar dikkat! Bu tarihi duyanların gözleri fal taşı gibi açıldı! Altın fiyatlarının yükseleceği tarihi açık açık

Altın ücretleri hakkında yapılan açıklamalar yatırımcıların yakın merceğine girmiş durumda. Yaşanan gerilemelerin geçici olduğu söyleyen uzman isimler yükselişe geçeceği kesin tarih paylaşıldı. FED aracılığı ile yapılan açıklamalar ile beraber ONS altın ücreti 1

 

YATIRIMCILARA TARİH VERİLDİ!

Altın fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar devam ediyor. FED aracılığı ile yapılan açıklamalar ile beraber ONS altın ücreti 1.850 dolara kadar yükseldiği dikkat çetki. Şahin tonundaki açıklamaların ardından 1.814 dolara gerileyen ONS altın fiyatı.

Altın ücretlerinde oluşan düşüşün uzman isimlere göre tekrardan yükselişe geçmesi ön görülüyor. Ünlü ekonomistler aracılığı ile yapılan açıklamalara göre piyasa manipülasyonunun devam ettiğinin altı çizilirken altın ve gümüş ücretlerinin dip ücretlerde yer aldığının altı çizildi.

Haziran ayı ile beraber agresif çıkışların yaşanma ihtimalinin güçlü olduğuna vurgu yapıldı. Altın ücretlerinin düşük olduğu zamanlarda bulunduğumuzu ve fırsatın değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çekildi. Yatırımcılar için büyük bir fırsat olduğuna dikkat çekildi.

Yatırımcılar dikkat! Bu tarihi duyanların gözleri fal taşı gibi açıldı! Altın fiyatlarının yükseleceği tarihi açık açık 

 

YATIRIMCILARIN DİKKATİNE!
Altn yatırımcıları tarafından yakın takibe alınan altın ücretlerinde dalgalanmalar yaşanmayı sürdürüyor. ONS altın ücreti bugünden itibaren 1814 dolar seviyelerinden işlem görürken gram altın fiyatları ise 1.133 liraya kadar yükseliş gösterdi. Çeyrek altın ücretleri 1.852 TL, yarım altın 3.705 TL, tam altın 7.382 TL, Ata altın 7571 TL ve Atabeşli altın 
ücreti 37.732 TL olarak yatırımcıların huzuruna çıktı.

Yatırımcılara önemli fırsatlar sunan altın ücretlerindeki dalgalanmalara dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yapıldı. Düşüşlerin fırsata çevrilmesi ve kazanç sağlanmasının mümkün olduğu vurgusu yapıldı.


İSLAM MEMİŞ GÜMÜŞÜ ÖVDÜ!

Gümüş yatırımına dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımının getirisinde büyük bir kâr olacağına dikkar çekti. 2022 senesinde yüzde 45'lik oran ile en çok kazandıran yatırımı olarak söyledi. Gümüş yatırımı yapmak kârlı bir seçim olduğu söylense de yatırım kararı vermeden evvel araştırma yapılması gerektiğine vurgu yapıldı.

Gümüş ücretlerinin 2023 senesinin mart ayı ile beraber 20,06 dolar, gram ücreti ise 12,32 TL olurken satıştaki ücreti ise 12,78 seviyelerinden tespit ediliyor.  Gümüş ücretleri piyasaya nazaran değişim gösterebildiğine dikkat çekildi.

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatları uçtu! 09 Mart 2023 gübre fiyat listesi

Tarım Kredi'den Ayçiçek yağına indirim bombardımanı! Bu fiyatları görünce şok olacaksınız!

Doları tutabilene aşk olsun! Ekonomide fay hattı kırılmak üzere!