Altın & Gümüş

Yatırımcılar dikkat! İslam Memiş gram altının gerçek değerini açıkladı!

FED kararı öncesi Youtube kanalında değerlendirmelerde bulunan ünlü Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının gerçek fiyatını takipçileri ile paylaştı.Amerika Merkez Bankası’nın (Fed) sıkı para politikasını sürdüreceğine yönelik beklentileri ve ekonomik yavaşlama endişelerini fiyatlayan altın piyasası 1,5 yılın en düşük seviyelerine yakın seviyelerde ilerlemeye devam ediyor

Altın fiyatları içinde bulunduğumuz kritik haftada yönünün bulmaya çalışıyor. Amerika Merkez Bankası’nın (Fed) sıkı para politikasını sürdüreceğine yönelik beklentileri ve ekonomik yavaşlama endişelerini fiyatlayan altın piyasası 1,5 yılın en düşük seviyelerine yakın seviyelerde ilerlemeye devam ediyor.

Yatırımcıların gözü ise bugün yapılacak Fed açıklamasında olacak. Fed yetkililerinin 26-27 Temmuz toplantısında 75 baz puanlık faiz artışına gitmesine yönelik beklenti mevcut.

Fed toplantısı neticesinde yapılacak açıklamamanın neticenin dışında ayrıca ABD’nin ikinci çeyrek gayri safi yurt içi hasıla (GSYH) verileri de yakından izlenilecek. Bu veri Amerika Birleşik Devleti'nin resesyona girip girmeyeceğinin işaretini gösterecek.

Otomobil fiyatları uçmuşken iki otomobil devi de Türkiye'de üretime ara verdi!

Bu habere dikkat! Fed kararı önce bunları bilmeniz gerekiyor

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir tarih verdi: Sıkı durun 40 TL olacak!