İhale

Yatırımcılar dikkat! O ilimizde belediye 20 adet arsa satıyor! 7 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Elazığ'da belediye tarafından 20 adet arsa satılıyor! 7 Şubat 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın! İşte detaylar… Arsaların geçici teminat bedelleri ise 164 bin TL’den başlıyor

Mülkiyeti Belediyeye ait olan 20 adet arsanın satışı yapılacak. Arsaların geçici teminat bedelleri ise 164 bin TL’den başlıyor. Satışı yapılacak arsaların ihalesi belirtilen tarih ve saatlerde Cumhuriyet Mahallesi Malatya Caddesi No:30 Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezinde Encümen huzurunda gerçekleştirilecek. İhale şartnamesi mesai saatleri içerisinde ücretsiz görüleceği gibi ihaleye iştirak edilmesi halinde 250,00 TL bedel karşılığında Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kiralama Servisinden temin olacak.

Birden fazla arsanın ihalesine katılması halinde; her bir arsa için ayrı ayrı ihale dosyası alımı yapılması gerekiyor. Ayrıca Teklif verecek kişiler ayrıntılı bilgi için Elazığ Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü   Kiralama Servisinden veya (şu numaradan bilgi alabilir: (424) 248 47 02 (dahili 1232)

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Elazığ'da belediye tarafından 20 adet arsa satılıyor! 7 Şubat 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın! İşte detaylar…

İhaleye katılmak isteyen isteklilerden, aşağıdaki şartlar aranıyor:

Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri lazm.

İhale ve satıştan doğan bütün vergi, resmi harç, tapu harçları, alım satım giderleri vb.  ödenmesi gereken tüm giderler ihale edilen kişi tarafından karşılanacak. Satış şartnamesinde belirtilen ve satışa çıkartılan arsaların dosyasındaki bilgileri ve tapudaki takyidatları ihale edilen kişi veya kişiler tarafından aynen kabul edilmiş olacak. Encümen gerekçesini karar içeriğinde belirtmek sureti ile ihaleyi yapıp yapmamakta serbest bulunuyor.

İstekliler istenilen belgeleri ve tekliflerini ihale günü ihale saatine kadar İhale Komisyon (Encümen) Başkanlığı’na vermesi gerekiyor. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar komisyon başkanlığına ulaşması gerekiyor. Postada vuku bulacak gecikmeler kabul olmayacak. Komisyon başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple çevrilemeyecek.

Ayrıntılar: www.elazig.bel.tr

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!