Ekonomi

Yatırımcılar teyakkuzda! Selçuk Geçer şubat ayını işaret etti! Seçim öncesi ortalığı kasıp kavuracak!

Dolara dair ünlü ekonomist Selçuk Gezer'den korkutan senaryo. İşte dolar alacaklara uyarılar!Şubat ayında yükselişe geçecek

Selçuk Gezer'den korkutan dolar uyarısı geldi. Şubat ayında yükselişe geçecek. Seçimden önce rekor seviyelere ulaşacak. İşte detaylar!

Ünlü ekonomist Selçuk Gezer'den korkutan dolar açıklaması geldi. Şubat ayında yükseliş başlayacak diyen Gezer, “seçimden önce rekor seviyeler görülecek” dedi.

Ülkenin her sabah kontrol ettiği dolar / TL kuru için son tahmin ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den geldi. Geçer, doların gerçek değerinin halihazırda 24 lira olduğunu ama iktidarın elindeki araçlarla seçime kadar doları baskılamaya çalıştığını belirtti ve “Bu artışı artık baskılamaları mümkün değil. Ülkeye sokabildikleri sıcak para olanakları da tükenmiş halde. Dolar önümüzdeki haftalarda yükselişine başlayacak ve şubat sonuna kadar da 24 lirayı görecek.” Açıklamasını yaptı.

BAKILAMAK ARTIK İMKANSIZ!

Doların çıkacağı değerin şu anda reel sektör değeri olduğunu dile getiren Geçer, “Türkiye’nin kısa vadeli borcu tarihinin en yüksek seviyesine ulaştı. 190 milyar dolara yakın bir borç var 1 yıl içerisinde ödenmesi gerekendir. Böyle bir yakın dönemli borç bulunuyorken artık doları baskılamaz imkansız, yakında tekrardan tırmanmaya başlayacaktır.” ifadelerini kullandı.

“BUNLAR İYİ GÜNLERİNİZ” DİYEREK UYARDI

Borsa İstanbul hakkında da yorumlarda bulunan Geçer, son haftalardaki istikrarsız borsa performansına vurgu yaparak Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Borsada onun bunun gazıyla hisse alıp battık bittik diyen acemilere. Burası ağlama duvarı değildir.

Hesabı bana değil borsa uçacak kaçacak diye malı size tepeden çakan kişilere sormalısınız. Ben uyardığımda ‘sen ne bilirsin’ şeklinde konuşuyordunuz. Bu arada bunlar iyi günleriniz” şeklinde yorumda bulundu.

DOLAR 40 TL'YE YÜKSELECEK

Dolar hakkında yaptığı açıklamaları ile sık sık gündeme gelen ekonomist Selçuk Geçer, dolar fiyatının 40 TL bandına yükselebileceğini aktardı. Dolar kurunda görmeyi beklediği seviyeyi ifade eden Geçer, 40 TL bandına işaret etti.

DOLARI OLANLAR BEKLEMELİ!

Dolar açıklamaları ile sıklıkla gündeme gelen ekonomist Selçuk Geçer, vatandaşların beklemesi gerektiğini vurguladı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolara yatırım yapmayan kişilerin ise çok üzüleceğinin altını çizdi.

Ev almak isteyenler için bulunmaz fırsat! Avantajlı kredi fırsatı için tarih verildi!

Aile Destek ödemeleri şubat ayının kaçında yatıyor? Aile destek ödemeleri zamlandı mı?