Altın & Gümüş

Yatırımda gümüş trendi! Dünyaca ünlü ekonomist gümüşü işaret etti! Alan kazanacak!

Son zamanlarda dalgalı bir seyiri devam eden gümüş fiyatları günlük değişime uğrayışını sürdürüyor. Hem ülkemizdeki hem de yabancı uzmanlar ise gümüş yatırımını öneriyor.Gümüş fiyatını etkileyen faktörler arasında yatırımcıların tercihleri ve davranışları da etkili oluyor

Gümüş fiyatı ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmelerle birlikte seyrini dalgalı şekilde sürdürüyor. Gümüş fiyatını etkileyen faktörler arasında yatırımcıların tercihleri ve davranışları da etkili oluyor. Dünyaca Ünlü Ekonomist Robert Kiyosaki artık ABD'nin iflasın eşiğinde olduğunu kaydediyor. Kiyosaki insanların altın, gümüş ve BTC alması gerektiğine vurgu yapıyor.

Öte yandan Türk para piyasaları uzmanı İslam Memiş'te gümüş yatırımını işaret ediyor. Peki, gümüş seyri nasıl devam edecek? İşte detaylar...

Yeni Akit'te yer alan detaylara göre, gümüş fiyatları, seçimlerinde etkisiyle yükseliş eğiliminde hareketini devam ettirirken birçok uzman gümüş fiyatlarında ana trendin yukarı olabileceği fikrinde birleşiyor.

Robert Kiyosaki şunları söyledi;

“ABD’nin 30 trilyon dolarlık borç limitini yükseltmeyi tartışan politikacılar tam bir komedi. Gerçekler ortada: ABD iflas etmiştir. Sosyal Güvenlik gibi karşılanmamış yükümlülükler 250 trilyon doların üzerinde. Finans piyasasındaki “türev varlıklar” katrilyonlarla ölçülüyor. Binlerce trilyon. Lanet olsun. Altın, gümüş ve Bitcoin alın”.

Gümüş fiyatlarına ilişkin bir diğer açıklama ise İslam Memiş'ten geldi. Memiş, yatırımcıların sıklıkla göz ardı ettiği gümüşü işaret ederek ''ben gümüşü önemsiyorum'' diye belirtti.

Yatırımcılara gümüş çağrısı yapan islam Memiş, gümüş fiyatlarının sene sonunda rekor kıracağını kaydetti.

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu vurgulayan İslam Memiş, 2023 yılının da gümüş yılı olacağı öngörüsünde bulundu.

Gümüşün ani çıkısı olacağına dikkat çeken Memiş, gümüş fiyatlarının bu yıl içinde 20 lira, gümüşün ons fiyatının ise 40 dolar olacağını belirtti.

Bugün fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? 28 Mayıs 2023 gümüş fiyatları. 

GÜMÜŞ BUGÜN NE KADAR? GÜMÜF FİYATLARI KAÇ TL? 28 MAYIS 2023 GÜMÜŞ KURU

Gümüş fiyatları bugün güne artışla başladı. Ons gümüş fiyatı an itibariyle 23,26  dolar, gümüşün gram fiyatı 15,62 TL, satış fiyatı ise 17,055 TL seviyesinden işlem görüyor.

Avrupa Merkez Bankası başkanından Euro çıkışı! Euro her an sıçrayabilir! 1 Euro ne kadar TL oldu?

Borsa İstanbul'da neler bekleniyor? Seçim sonrası hangi sektör ve hisseler öne çıkacak? Tek tek açıklandı!