Sektörel

Yaver Holding Avusturya Tren İstasyonu'nun tadilat konseptini gerçekleştirdi!

Dünya standartlarındaki mühendislik şirketi YAVER Holding, Avrupa'da verdiği mühendislik hizmetlerini anlattı. Başarılarındaki sırrın çok uluslu yüksek potansiyeldeki mühendislerine ve International Company sayesinde olduklarını vurguladı.

Dünya standartlarındaki mühendislik şirketi YAVER Holding,  Avrupa'da verdiği mühendislik hizmetlerini anlattı. Başarılarındaki sırrın çok uluslu yüksek potansiyeldeki mühendislerine ve International Company sayesinde olduklarını vurguladı.

 

Merkezi Almanya Nümberg’te bulunan 23 yıldır faaliyet gösteren ve uluslararası projelere imza atan çok uluslu Alman şirketi YAVER Holding, 27 Mayıs günü Sapphire Office’de mühendislik hizmetlerini ve referanslarını anlattılar. 


Akıllı bina sistemleri, trafik düzenleme ve sinyalizasyon, uçak hangarları, alışveriş merkezleri ve daha pek çok alandaki hizmet yelpazelerine değinirlerken; Gelecekte hizmet savaşlarının önemine de vurgu yaptılar.  “High Potanciel Engineer” imzasıyla yer aldığı Almanya, Çekoslavakya, Avusturya ve daha pekçok uluslararası projelerin yetkili şefleri de başarılı sunumlarıyla dikkat çektiler.


Aralarında Yönetim Kurulu Başkanı Yaver Demir'in de yer aldığı toplantıda Uluslararası Financial Team, İsviçre’den Trafik, Altyapı, Sinyalizasyon Chef Beat Hiller, Avusturya’dan Sağlık ve Mühendislik Satış Müdürü Dr. Stefan Zöser , Design Mühendisliği Norman Principal 10 kişilik uluslararası profesyonel ekibinin de hazır bulunduğu toplantıda;


YAVER Holding; Alman Teknolojisinin Total mühendislik anlayışı ve çalışmaları ile hayata geçirdikleri "High Potanciel Engineer"referansları, uluslararası profesyonel ekibinin de bulunduğu tanıtımda, Nürnberg, Hamburg, Manchester, Linz ve Prag'ında aralarında bulunduğu 7 ülkedeki çalışmalarıyla ilgili ayrıntılı bilgi verdi ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

YAVER Holding'in son yaptığı işlerden biri Avusturya tren istasyonunun yenilenmesi....


İşletimi durdurmadan zamanı ve mekanı tekrar yorumladı. Yüksek Alman Teknolojisi ile klasik dokuyu koruyarak, modern ve çağa uygun bir şekilde tekrar inşa etti. Geçtiğimiz günlerde, işletimi durdurmadan Yüksek Alman Mühendislik hizmeti ve anlayışı ile Avusturya Devlet Demiryolları ÖBB tadilat konseptini gerçekleştirdi.


 Yeni peron ve tren binme tesisini, 750 tren ve 25.000 yolcusuyla işletimi durdurmadan modernize etti. 4000 m2 ticaret alanı,22 dükkanı, havalandırma, ısıtma-soğutma, sağlık tesisleri, arazöz, ölçüm kumanda ve ayarlama tekniği, yangın kanallarının uygulanması, yolcu alanlarının ışıklandırılması, yangın bildirme tesisi, acil durum ışıklandırması, giriş kontrolü, tren yolcuları için gösterme sistemi, topraklama tesisi gibi uzman oldukları yüksek Alman teknolojisi ve Alman disiplini ile yenileme çalışması profesyonel ekipler tarafından gerçekleştirilmişti.

 

 

Avrupa genelindeki konumuyla YAVER, iş bölümünü dört sektörde toplamaktadır. Enerji, Endüstri, Sağlık ve Alt yapı, elektrik, su şebekeleri gibi temel sistemler konusunda hizmet veren YAVER, tüm ses getiren işlerinde, ekonomik başarı ve sosyal sorumluluk arasındaki bağlantıya önem vermekte. 

Yurtdışında golf, binicilik, Redbull Airrace de Avrupa Şampiyonu Hannes Ach'ın sponsorluğunu üstlenmektedir.

Ana uzmanlığı interdisipliner olarak enerji, sanayi, otomasyon, makine mühendisliği, alt yapı ve sağlık hizmetleri alanlarında Alman mühendislik hizmetleri verilerek,  gemiler, lokomotifler ve enerji santralleri için büyük tahrik sistemlerini geliştirirken Orta Doğu'da da bu sistemlerin konstrüksiyonu ve test edilmesi alanında da başarılı mühendislik hizmetleri vererek çalışmalarını sürdürüyor.

 

23 yıllık geçmişi içinde yedi ülkede kendi pazarlama şubesi ve uzmanlık merkezi bulunan YAVER, Manchester-Hamburg- Hannover-Dortmund- Nürnberg-Stuttgart-Münih-Zürih-Viyana-Linz-Salzburg-Graz-Lüksemburg-Cenevre-Prag ofisleri ile hizmet veriyor. Ankara ve İstanbul'daki ofisleriyle de Türkiye'ye hizmet vermeyi hedefliyor.

Entegre ve Total Mühendislik çalışmalarını destekleyen yazılım ve bilgi işlem alanlarının yanı sıra finansal hizmetlerde de çalıştığı tüm sektörleri kapsayacak biçimde faaliyet göstererek, kendi geliştirdiği projelerle sınırlı olmamak kaydıyla müşterilerine entegre mühendislik hizmetlerini sunuyor. Özetle, faaliyet yelpazesi münferit yapım işlerinden, genel yüklenici olarak anahtar teslimi komple tesislere kadar uzanan değer yaratma zincirinin tamamını kapsamaktadır. YAVER, Yüksek kalifiye mühendislerden oluşan ekiplerle ve en son teknolojiyle, müşterilerine profesyonel ve güvenilir bir hizmet imkanı sağlıyor. Geniş kapsamlı entegre ve total mühendislik hizmetleri konsepti gereğince müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda her zaman dünyanın pek çok yerindeki ofisleri ile kesintisiz hizmet veriyor. İhtiyaç duyulan yerlerde global çözüm ortaklığı sağlayarak; işin baştan sona planlanması, projenin yönetimi, dokümantasyonu, ilk işletme ve deneme üretimine kadar uzanan tüm enstrümanlar YAVER tarafından yönetiliyor.

 

Global pazarda yerel ortak olma yolunda emin adımlarla ilerleyerek, üstün nitelikli, dinamik, zeki ve yüksek motivasyona sahip becerikli takım arkadaşları ile dünyanın dört bir yerinde faaliyet göstermekte…  Ekvator, Senegal, Fas, İtalya, İsviçre, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Avusturya, İngiltere bunlardan birkaçı…

 

Özellikle şirket olarak iklimin, çevrenin ve doğal hayatın korunmasına çok önemli bir katkı sağlıyor. 500 KW dan 14.000 KW ye kadar çok çeşitli amaçlar için kullanım özelliğine sahip yeni nesil motor tasarlayan YAVER, tasarımıyla zamansal ve bütçesel tasarruflar kazandırarak marka değerine uygun çalışmaları sürdürmek amacında...

 

Sürdürülebilir gelişim, asla bitmeyen ve her zaman geliştirilebilen sürekli ve uzun süreli bir prosestir.  YAVER, geleceğin planlanmasında, doğayı ve canlıyı koruyarak, kendi sürdürülebilir çalışmalarıyla günümüz ve gelecek nesillerin yaşam kalitelerini bir adım daha iyileştirmeye katkıda bulunuyor.