Kent Haberleri

Yavuz Altıparmak: Şiran sosyal alanlara doyacak!

Gümüşhane’ nin Şiran ilçesi Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, altyapısı tamamlanan ilçenin sosyal alanlara doyacağını belirterek, yaptıkları aqua parkın önümüzdeki ay içinde hizmete açılacağını ifade etti...


Gümüşhane’nin Şiran ilçesi Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, altyapısı tamamlanan ilçenin sosyal alanlara doyacağını belirterek, yaptıkları aqua parkın önümüzdeki ay içinde açılacağını söyledi.


Konuyla ilgili bilgi veren Altıparmak, geçtiğimiz günlerde kamuoyuna da açıkladığı üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kent Parkı yapılacak 100 yerleşim yerinden biri olan Şiran ilçesinde geçen yıl yaptıkları aqua parkı bu yıl hizmete açacaklarını belirterek, Tekke Mahallesi TOKİ Mevkiindeki parkın genişletileceğini ifade etti.


Park alanına 400 civarında batı ladini, mavi ladin, akasya diktiklerini ve önümüzdeki günlerde burayı sosyal yaşam alanı haline getireceklerini kaydeden Altıparmak, yapacakları kamelyalar, yürüyüş parkurları, spor aletleriyle birlikte vatandaşların çocuklarıyla birlikte hem eğlenebileceğini hem de sporunu yapabileceğini söyledi.


Parkın etrafının konut alanı olması nedeniyle yoğun bir nüfus olduğunu dile getire getiren Altıparmak, “Aqua park bizim yapmamız gereken bir tesisti ve bunu da tamamladık. Bu tür sosyal yaşam alanlarının yapılması lazım. Şehrin altyapısıyla çok yoğrulduk. Çok şükür onu bitirdik. Artık bundan sonra bu tür sosyal yaşam alanlarına ağırlık vereceğiz. Önümüzdeki 4 yılda Şiran sosyal alana doyacak.” dedi.



Akit Haber