Otomobil

Yaz yağmuru değil, zam yağmuru! Mercedes Benz GLB'ye 76 bin 500 TL daha zam geldi! İşte Mercedes Benz GLB fiyat listesi

Mercedes Benz otomobil markasının temmuz ayı fiyat listesi güncellendi. Mercedes Benz GLB'ye temmuz ayında toplamda 76 bin 500 TL zam geldi. Peki Mercedes Benz GLB ne kadar oldu? Mercedes Benz GLB fiyatı kaç lira? İşte Mercedes Benz GLB 4 Temmuz 2022 fiyat listesi... jpg'/>Araba almak isteyen milyonlarca kişi güncel araba fiyat listelerini yakından takip ediyor

Araba almak isteyen milyonlarca kişi güncel araba fiyat listelerini yakından takip ediyor. Hayallerindeki arabaya kavuşmak isteyen on binlerce sürücü otomobil fiyat listelerini araştırıyor. Yaz aylarının gelmesi ile sıfır araba fiyatlarına fahiş zamlar gelmeye devam ediyor. Döviz kurlarının  etkisi ile yükselen fiyatlar araba almak isteyenleri üzüyor. 

 

Mercedes Benz GLB'ye temmuz ayında toplamda 76 bin 500 lira zam gelirken, geçtiğimiz ay ise 100 bin lira zam gelmişti. Peş peşe yüksek zam gelen Mercedes Benz GLB'ye resmen zam yağmuru yağıyor. 

Peki temmuz ayında Mercedes Benz GLB fiyatı ne kadar oldu? Mercedes Benz GLB kaç lira? İşte Mercedes Benz GLB 4 Temmuz 2022 fiyat listesi ve özellikleri...

MERCEDES BENZ GLB ÖZELLİKLERİ

Mercedes'in bu zamana kadar üretilenler içerisinde en yüksek fonksiyonelliğe sahip kompakt SUV aracı olan GLB, sizin için olabilecek en geniş alanı yaratıyor. Manuel ayarlanabilir arka koltuklar 2 kişilik 3. sıra koltuklar, ısıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklaı ile rahat bir yolculuk keyfi sunuyor.

 

Mercedes Benz GLB'de2 kişilik ek bir 3. koltuk sırası ile toplamda 7 kişilik yer sunar.

Dokunmatik ekran, medya sistemi, navigasyon ve telefon bağlantı kontrolleri için ekrana dokunarak, direksiyon üzerindeki dokunmatik kumanda tuşlarından, dokunmatik kumanda panelinden ya da akıllı sesli komut sisteminden dilediğinizi seçebiliyorsunuz.

 

Tamamen doğal ve akıllı sesli komut sistemi sayesinde parmağınızı dahi kıpırdatmadan birçok farklı araç fonksiyonunu değiştirebilirsiniz.

Peki temmuz ayında Mercedes Benz GLB fiyatı ne kadar oldu? Mercedes Benz GLB kaç lira? İşte Mercedes Benz GLB 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

MERCEDES BENZ GLB 4 TEMMUZ 2022 FİYAT LİSTESİ 

GLB 200 4MATICProgressive+   :1,347,500 TL
GLB 200 4MATICAMG+              :1,471,500 TL

 

Editörün Notu: Bu haber 4 Temmuz 2022 tarihinde saat 16:24'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 84 kuruş, Euro 17 lira 62 kuruş, altının gramı ise 990 lira 84 kuruş değerindedir.

 

Mercedes Benz GLB'den araba almak isteyenlere kötü haber: 100 bin lira zam geldi! İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi

Mercedes Benz'den büyük kampanya! Hayalinizdeki araba olabilir! İşte Mercedes Benz GLB fiyat