30 / 04 / 2024

Yazlık ev ve pansiyonlar doldu!

Yazlık ev ve pansiyonlar doldu!

Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla yazlık bölgeler doldu taştı. Tatilciler en çok Balıkesir'in Erdek ilçesine akın etti.



Kurban Bayramı tatilinin başlaması ile birlikte yazlık bölgelerde gözle görülür bir hareketlilik başladı. Güney Marmara Bölgesinin önemli tatil merkezi Balıkesir'in Erdek ilçesinde Kurban Bayramı tatillerini geçirmek isteyenler  akınına uğruyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Erdek ilçesinde 4 günlük bayram tatilinin başlaması ile birlikte gözle görülür bir canlanma yaşandı. Cuma günü akşam saatleri itibariyle ilçeye gelmeye başlayan tatilciler ile, otel ve motellerde doluluk oranı yüzde 95'lara ulaşırken, ev pansiyonlarında da doluluk oranı yükseldi.

Tatilciler oraya akın etti

Kurban Bayramı öncesinde ilçede tüm hazırlıklarını tamamlayan Erdek Belediyesi'ne bağlı görevliler, bayram süresi boyunca zabıta ve temizlik işleri çalışmalarını kesintisiz devam edecek. Kurban kesim yerleri, Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Erdek Belediyesi Veterinerlik Birimi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile birlikte denetlenecek. Açık bulunan fırınlar, pastaneler, çay bahçeleri, kahvehaneler, lokantalar ve diğer iş yerlerine ait fiyat ve kalite denetimleri hız kesmeden devam edecek.

Yazlık konut piyasası ısınmaya başladı!


Geri Dön