29 / 04 / 2024

YDA Park Avenue 2.etap Temmuz 2017'de teslim edilecek!

YDA Park Avenue 2.etap Temmuz 2017'de teslim edilecek!

YDA Group, 'Zor Beğeniyorsanız Çok Beğeneceksiniz' sloganıyla Park Avenue projesini hayata geçirdi. 32 bin metrekare alanda inşa edilen bin 855 konutluk proje, farklı sosyal donatılarıyla öne çıkıyor.




İnşaat, havacılık, sağlık ve tarım gibi birçok farklı sektörde faaliyet gösteren YDA Group, 'Zor Beğeniyorsanız Çok Beğeneceksiniz' sloganıyla Park Avenue projesini hayata geçirdi.  Ankara Anadolu Bulvarında, 132 bin metrekare alanda inşa edilen bin 855 konutluk proje, farklı sosyal donatılarıyla öne çıkıyor. 

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, projenin, Türkiye'deki konut projeleri arasında ilk kez hayata geçirilecek evcil hayvan habitatı, zen bahçesi, açık hava sineması, macera parkuru, model tekne havuzu ve paten pisti gibi ayrıcalıklarıyla öne çıktığını söyledi. 

Park Avenue'da her ailenin bir dikili ağacı olacağını kaydeden Hüseyin Arslan, "Her ailenin Herkesin ağacı olacak adını taşıyan ağaçlardan oluşan koııısuyla nefes alınabilecek bir yeşil alan oluşturacağız. 

132 bin metrekare olan arsamızın 110 bin metrekaresini peyzaj alanlarına ayndık" dedi. Projenin 900 milyon lira yatarım bedeli ile hayata geçirileceğini ifade „ eden Arslan, ilk etabın Temmuz 2016'da teslim edeceklerini anlattı. 

 DAYANIKLILIĞI TESCİLLİ 

Tüm jeolojik zemin etütleri yapıldıktan soma, radye temel üzerine fore kazık uygulamasıyla inşa edilen Park Avenue'nin, deprem simülasyon testlerinden ve rüzgar testinden de tam not alarak geçtiğini belirten Arslan, projenin tüm aşamaların ODTÜ tarafından tescil edildiğini vurguladı. 


Rakamlarla Park Avenue

 • Bin 855 adet daire yer alacak. 

• 900 milyon TL yatırım bedeli ile yaşama geçirilecek. 

• 132 bin metrekare alan üzerinde konumlanacak. 

• Birinci etapta 3+1 ve 4+1 konut tipleri mevcut. 

• İlk etapta yaşam Temmuz 2016'da başlayacak. 

• İkinci etap Temmuz 2017'de teslim edilecek. 


Telefon: 0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr



Takvim


Geri Dön