06 / 05 / 2024

Yeditepeli öğrenciler, Kale gibi kapılar tasarlıyor!

Yeditepeli öğrenciler, Kale gibi kapılar tasarlıyor!

Kale Çelik Eşya, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarım bölümü öğrencileriyle kapı tasarlıyor



21 Haziran tarihinde başlayan ve sürmekte olan Kapı Tasarım Projesi ile üniversite öğrencilerinin yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak ve üniversite-sanayici arasında bilgi paylaşımı gerçekleştirmek amaçlanıyor. Kapı tasarım projesinde Kale Çelik Eşya showroomunu ziyaret eden öğrenciler daha sonra fabrikayı gezdiler. Kale Çelik Eşya Üretim Müdürü Nihat Çetinbaşın eşlik ettiği fabrika gezisinde öğrenciler üretim sürecini yakından incelediler. Kale Kilit fabrika turunun da gerçekleştiği gezide Ar-Ge Müdürü Ergin Özgen öğrencilere eşlik etti. Kilit üretim sürecini ve yalın üretim sistemini inceleme fırsatı bulan öğrenciler, gezilerin ardından yaz dönemi boyunca hazırlayacakları projeleri için hazırlıklara başladılar.

Yaz dönemi boyunca öğrencilerin hazırlayacağı kapı tasarım projeleri Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Kızıltan, Kale Çelik Eşya Genel Müdürü Erhan Yılmazel, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Nazan BORA ve Öğretim Görevlisi Özcan Menekşeden oluşan jürinin değerlendirmesine sunulacak.

En beğenilen kapı tasarımı Kale Çelik Eşya tarafından üretilecek ve yarışma sonrası katılımcı her öğrencinin hazırladığı tasarımların maketleri Kale Çelik Eşya showroomlarında sergilenecek.

Kale Çelik Kapıdan KoçAilem Kartı sahiplerine özel avantajlar

Kale Çelik Eşya San. A.Ş ve KoçAilem Kart işbirliği ile Kale Çelik kapı satın alımlarında 31 Aralıka kadar sürecek özel bir kampanya başlatıldı. 1 Temmuzda başlayan kampanyada Türkiyede ve dünyada en yüksek güvenlik standartlarını sağlayan Kale Çelik Kapıyı tercih eden KoçAilem Kart sahipleri, yüzde 7,5 indirim olanağına sahip oluyor.

Kampanya boyunca Kale Butik Kapı satın alan tüm KoçAilem Kart sahipleri indirimli fiyatlardan faydalanabiliyor. Tek ürün alımında geçerli olan kampanyada, ödemesini nakit veya kredi kartından tek çekim şeklinde yapan tüketiciler KDV hariç fiyat üzerinden % 12,5 indirim hakkını elde ediyor. Kale Çelik Kapı çözümleri, butik ve proje konutları olmak üzere farklı ihtiyaçlara yönelik hizmetler sunuyor.


Geri Dön