28 / 04 / 2024

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Epli tarafından kuruldu.



Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Epli tarafından kuruldu.

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul ve emlak yatırımı,satışı,kiralanması veya değişimi gibi işlemlere aracılık yapmak ve bunların işlem fiyatı üzerinden komisyon almak,emlakçılık yapmak. 2-Emlak ve gayrimenkul danışmanlığı ve müşavirliği yapmak. 3-Konusu ile ilgili bilirkişilik,raporlama ile gayrimenkulün devri,ayni ve şahsi hak tesisine ilişkin işlemleri yapmak. 4-Her türlü gayrimenkul ve emlak yatırımı,kiralama ve ticaretini yapmak. 5-Her türlü emlak ve gayrimenkul yönetimi ve işletmeciliği yapmak. 6-Her türlü gayrimenkuller üzerine ipotek, irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları, vefa hakları ve gayrimenkul mükellefiyeti tesis ettirmek. 7-Şirket konusu ile ilgili taşıt aracı edinebilir,kiralayabilir,satabilir,rehin edebilir,rehin alabilir, üzerinde her türlü hukuki tasarrufta bulunabilir. 8-Şirket faaliyet konusuna giren ürün ve hizmetlerin satışını yapabilmek için pazarlama ofisleri,internet siteleri açabilir. 9-Şirket faaliyet konusuna giren hizmetler için eğitim ve eğitimi destekleyici faaliyetlerde bulunabilir. 10-Yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan emlak ve gayrimenkul şirketlerinin bayilik, imtiyaz ve mümessilliklerini almak ve işletmek.
 


Geri Dön