Ekonomi

Yemeksepeti Market ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatı!

Uzaktan çalışma ve hibrit çalışma modelleri ile birlikte internetten verilen yemek siparişleri de arttı. Çalışanlar veya evde yemek yapmaya vakit olmayanlar kampanyaları kaçırmıyor. Yemeksepeti Market’in son kampanyaları da oldukça cazip görünüyor.Yemeksepeti Market yaptığı indirimler ile aile bütçelerini rahatlatmaya devam ediyor

E-ticaret sitesi Yemeksepeti, market ürünlerinde indirime gittiğini duyurdu. Yemeksepeti Market yaptığı indirimler ile aile bütçelerini rahatlatmaya devam ediyor. Platformun rutin kampanyalarının yanı sıra; Fırsat Sepeti, Haftanın Kahrakanları ve Beraber Güzel Kategorisi adı altında sunduğu indirimli ürünler de bulunuyor.

Yemeksepeti Market, ürün gamını sürekli büyüterek üyelerine sıcak ve pişmiş ürünler konusunda daha fazla seçenek sunuyor. Sadece belirli gruplardaki ürünlerde değil, ürün gruplarının genelinde çeşitli oranlarda indirimler uygulayan Yemeksepeti Market, ortalama 4 bin 800 adet aktif üründen her ay ortalama 2 bin 500 ürünü kampanyalarına ekliyor. Ürünlerinin yarısıdan fazlasını indirimlerle hizmete sunan Yemeksepeti Market’in haftalık bazda kampanyaya eklediği ürün sayısı 600’ü geçiyor.

HAFTANIN KAHRAMANLARI

Yemeksepeti Market’in Haziran 2022 tarihinde uygulamaya soktuğu ‘Haftanın Kahramanları’ adlı kampanyası, birden fazla müşteri kitlesine hitap eden, satış performansı yüksek olan ürün ve kategorilerden en az 70 adet kahraman ürünü kapsıyor. Haftalık olarak güncellenen ürünler arasında kullanıcıların, farklı ihtiyaçlarına uygun fiyatlı seçenekler bulduğu belirtiliyor.

250 ÜRÜN ÇEŞİDİNDE İNDİRİM

Fırsat Sepeti konseptinde ise indirim kampanyalarında çok sık yer almayan ürün ve kategorilerde, çeşitli oranlarda ve daha uzun süreli olacak şekilde 250 ürün çeşidine indirimler uygulanıyor. Yemeksepeti üylerenin Fırsat Sepeti konseptini çok sevdiği belirtilirken, kullanıcılar verdikleri her 100  Yemeksepeti Market siparişinden 11’inde Fırsat Sepeti’nden, 100 siparişin 28’inde ise Haftanın Kahramanları kampanyasından yararlanıyor.

ÇOK AL AZ ÖDE AVANTAJI

Yemeksepeti Market aynı zamanda kullanıcılarına ‘çok al, az öde’ mantığıyla çeşitli avantajlar da sunuyor. Her gün ortalama 250-300 adet paket indirimin sunulduğu Yemeksepeti Market’te tüm bu indirim kampanyalarının yanı sıra, ayın belli günlerinde düzenlenen konsept kampanyalar da mevcut. Her ay 2 haftada bir olacak şekilde Sağlıklı Yaşam (Fit Pazartesi) kategorisinde yer alan ürünlere ise yüzde 25 civarında indirim uygulanıyor.

İNDİRİM ORANI YÜZDE 50’Yİ BULUYOR

Hafta sonu sipariş trafiği ve yüksek sipariş sayılarına ulaşılan saatlere göre planlanan, her ay 2 haftada bir olacak şekilde, en az 250 ürünün yüzde 25 ile yüzde 40 arası değişen oranlarda indirimlerle satışa sunuluyor. Ayrıca ayda iki defa Pazar günleri aktif olarak 300’den fazla ürünü kapsayan yüzde 50 indirim fırsatı ise en yoğun talep gören kampanyalardan biri olduğu belirtiliyor.