30 / 06 / 2024

Yeni Audi A3 satışa çıktı! Yeni Audi A3 fiyatı ne kadar?

Yeni Audi A3 satışa çıktı! Yeni Audi A3 fiyatı ne kadar?

Dördüncü nesliyle 2020 yılından bu yana pazarda yer alan Audi A3, beş kapılı Sportback ve dört kapılı Sedan gövde tipiyle kapsamlı güncellemeyle satışa çıktı. Peki Yeni Audi A3 fiyatı ne kadar? İşte Yeni Audi A3 fiyatı...



Audi kompakt modeli A3, yapılan bir dizi güncellemeyle 2025 model yılına daha sportif bir görünüm, yeni tasarım öğeleri ve dijital özelliklerle satışa çıktı.

Audi’nin başarılı kompakt modeli artık yeni tasarım ve aydınlatma unsurlarıyla önemli ölçüde daha sportif bir görünüme sahip olan Audi A3, iç mekanda yüksek kaliteli malzemeler ve bir dizi dijital fonksiyon, genişletilmiş standart donanım yelpazesiyle birlikte sunuluyor. Aktarma organı seçeneklerinde, bir önceki modelde olduğu gibi mild hibrit teknolojisine sahip verimli bir benzinli motor sunuluyor.

SUV benzeri bir sürüş deneyimi sunmak için daha fazla yerden yüksekliğe ve çarpıcı off-road görünüme sahip Crossover A3 allstreet Güncellemeyle birlikte A3 model ailesine katıldı. 

Yeni Audi A3 satışa çıktı! Yeni Audi A3 fiyatı ne kadar?

YENİ AUDİ A3 ÖZELLİKLERİ 

Seçilebilir gündüz sürüş farı imzalarına ek olarak, standart donanım daha da zenginleşirken daha fazla konfor için yeni seçenekler üretim programına dahil edildi: Bunların arasında ön koltuk ısıtma, Audi Ses Sistemi, Şerit Değiştirme Asistanı, Leatherette kol dayamanın standart olarak sunulması, Şeritten Ayrılma Uyarısı’na Acil Durum Asistanı’nın eklenmesi, otomatik klimanın 2 bölgeden 3 bölgeye çıkarılması ilk planda göze çarpıyor.

S line donanım seviyesinde ise, 3 kollu, çok fonksiyonlu, tiptronic kumandalı deri direksiyon yerine 3 kollu çok fonksiyonlu, alt tarafı düzleştirilmiş spor deri direksiyonun, Ambiyans Aydınlatma Paketi Plus’ın ve siyah kumaş tavanın standart donanımda.

Yeniden tasarlanan “Singleframe” ızgara gibi far tasarımı da önemli ölçüde daha ince tasarlandı. LED ve Matrix LED farlardaki dijital gündüz farlarını oluşturan 24 pikselli hücreler gövdenin üst kenarında üç sıra halinde düzenlendi. 

Artık MMI üzerinden dört adede kadar farklı dijital gündüz sürüş farı imzası seçmek ve aralarında geçiş yapmak mümkün. Bu özellik A3 serisi modellerinde ilk kez kullanılıyor. Audi kullanıcılarına daha üst düzey bir kişiselleştirme imkânı sunan bu yenilik sayesinde kullanıcı otomobilinin ifadesini istediği zaman değiştirebiliyor. 

Audi A3,  altıgen, çerçevesiz Singleframe ızgara yenilendi ve belirgin şekilde daha düz ve daha geniş bir yapıya kavuştu. Izgara ön cepheyi tamamen doldururken yanlardaki geniş hava girişleriyle birlikte kompakt modellerin sportif karakterini daha da güçlendiriyor.

Dikkat çekici ön spoyler bu iki unsuru birbirine bağlıyor ve Audi A3'ün daha alçak görünmesini sağlıyor. Aynı durum, yeni tampon ve dikkat çekici difüzör ile her zamankinden daha sportif görünen arka cephe için de geçerli.

RS modellerinden ilham alan çarpıcı tasarım öğeleri özellikle S line pakete sahip dış tasarımda daha etkili oluyor. Metalik Distrikt Yeşil, Metalik Ascari Mavi ve Metalik Progresif Kırmızı gibi etkileyici gövde renkleri sportif görünümü daha da ileriye taşıyor.

YENİ AUDİ A3 FİYATI NE KADAR? YENİ AUDİ A3 FİYATI 2024! 

A3 Türkiye'de 35 Turbo FSI 150 hp S tronic motor/şanzıman ve Advanced / S line donanım seçenekleriyle 2 milyon 52 bin 737 TL’den başlayan fiyatla satılıyor.

 35 TFSI (ortalama yakıt tüketimi: 5,8–5,2 l/100 km;

ortalama CO2 emisyonları: 133 –118 g/km; CO2 sınıfı: D),

1,5 litre hacimli motoruyla 110 kW (150 PS) güç üretiyor ve yedi vitesli S tronic ve mild-hibrit teknolojisine sahip otomatik versiyon olarak sunuluyor.

Audi A3 net fiyatı 767 bin 400 TL! A3 Sportback ve A3 Sedan ne kadar? 25 Mart 2024 Audi A3 fiyat listesi

Geri Dön