Kent Haberleri

Yeni ay aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı? 1250 TL'yi PTT'den kimler alacak? 

Aralık ayı Aile destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarih merakla araştırılıyor. Peki 2022 Aile Destek Paketi ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? İşte detaylar...850 ile 1

Aile Destek Programı kapsamında 12 ay boyunca düzenli olarak ödemeler yapılacağı açıklandı. 850 ile 1.250 TL arasında değişen tutarlarda olmak üzere en fazla 12 ay süre ile Aile Destek Programı ödemesi yapılacak. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından belirlenen miktarlarda verilen Aile Destek yardımı birçok kişinin gündeminde yer alıyor. Geçtiğimiz ay 8 Kasım tarihinde hesaplara yatırılan destek ödemelerin Aralık ayında ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Peki, Aile Destek parası ödeme tarihleri ve başvuru şartları açıklandı mı? 2022 Aile Destek Paketi ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

AİLE DESTEK PARASI YATTĞINI NASIL ÖĞRENELİR?

Aile destek parasının yatıp yatmadığı ilgili vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. PTT şubelerinden yapılacak Aile Destek Paketi ödemelerinizin e-Devlet üzerinden yatıp yatmadığını görebilirsiniz.

Hane içinde kişi başına düşen aylık gelir;

450 TL ve altı olanlar: 1.250 lira alacak.

450 TL üzeri - 911,15 lira ve altı olanlar: 1.100 lira alacak.

911,15 TL üzeri - 1372,30 lira ve altı olanlar: 950 lira alacak.

1372,30 TL üzeri - 1833,45 liradan az olanlar: 850 lira alacak.

ARALIK AYI AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİ NE ZAMAN?

Aralık ayı Aile Destek Paketi ödemeleri hakkında resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Açıklama geldiğinde haberimiz güncellenecektir.

Aralık ayı Aile destek ödemeleri henüz hesaplara yatırılmadı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir sene boyunca devam edecek olan aile yardım paraları eğitim, sağlık, barınma ve gıda gibi çeşitli alanları kapsıyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Aralık ayı ödemelerine yönelik henüz bir açıklama yapmadı.

Geçen ay ödemeler 8 Kasım 2022 tarihinde hesaplara yatmaya başlamıştı. Bu ay ödemeler aralık ayının ortalarında yatırılacağı konuşuluyor.

KYK burs ve kredi ödemeleri başladı mı? 2022 KYK burs ödeme takvimi belli oldu mu?

ŞOK Market'te sepet dolduracak hafta sonu fırsatı az evvel geldi! ŞOK online aktüel katalog 17 Aralık 2022 fiyat listesi