Otomobil

Yeni BMW X7 xDrive40d ne kadar? Yeni BMW X7 xDrive40d özellikleri neler? 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yeni BMW X7 xDrive40d'nin özellikleri ve fiyatı otomobilseverler tarafından merakla takip ediliyor. Peki, Yeni BMW X7 xDrive40d ne kadar? İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi...Yeni BMW X7 xDrive40d, performanslı sürüşünden taviz vermeyen gücü, lüks konforu ve etkileyici tasarım dilini birleştirerek ilk bakışta büyülüyor

Yeni BMW X7 xDrive40d'in aralık ayı fiyatları belli oldu. Yeni BMW X7 xDrive40d, performanslı sürüşünden taviz vermeyen gücü, lüks konforu ve etkileyici tasarım dilini birleştirerek ilk bakışta büyülüyor.

 

Aydınlatmalı "BMW Iconic Glow" Böbrek Izgaranın yanında BMW'nin simge haline gelmiş özelliklerine odaklanan ön tasarım, otomobilin güçlü karakterini yansıtan bir görünüm yaratıyor.

 

Güçlü BMW TwinPower Turbo 6 silindirli dizel motor 381 beygir gücüne standart olarak sağlanan 2 akslı havalı süspansiyon tüm yolculukları üst düzey konfor deneyimine dönüştürüyor.

İntegral Aktif Direksiyon manevralar esnasında çevikliği, yüksek hızlarda ise sürüş konforunu bir üst seviyeye taşıyor.  Peki Yeni BMW X7'nin aralık ayı fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yeni BMW X7'nin BMW'nin simgeleşmiş detaylarına odaklanan ön tasarımı kendinden bir o kadar emin ve sportif bir görünüm yaratıyor. Aydınlatmalı "BMW Iconic Glow" Böbrek Izgaranın etkileşimi ile öne çıkan ön tasarım modern bir görünüm sergiliyor. Özel krom vurgularıyla detaylı çift çubuğa sahip ızgara çubukları, aracın ön tasarımına ayrıcalıklı bir dokunuş veriyor.

 

Yeni BMW X7'nin sade dış tasarım yüzeyleri ile yeni Metalik Gri/Sparkling Copper gövde rengi arasındaki etkileşim, araca oldukça dinamik ve şık bir görünüm kazandırıyor. Bu güçlü görünüm, 23 inç BMW Inpidual hafif alaşım jantlarla bir araya geliyor. Aracın ferah iç tasarımı daha ilk bakışta dışarıdan anında hemen fark ediliyor.

Yeni BMW X7, stop lambalarının üç boyutlu tasarımı ile modern sinyaller gönderebiliyor. Mat görünümlü cama yerleştirilen filigran krom kaplama şeridi, stop lambalarıyla bir araya geldiğinde ayrıcalıklı bir kalite vurgusu ortaya çıkıyor. Bu detay, aracın son derece geniş görünümüyle birlikte güçlü ve şık bir ifade yaratmasına katkı sağlıyor.

 

Beş yolcu kapasitesiyle 750 litrelik geniş bir saklama alanına sahip araç, günlük hayatta karşınıza çıkabilecek her türlü duruma hazırlıklı olmanızı sağlıyor

Güçlü tepkiyi cömert güç rezervi ile birleştiren BMW TwinPower Turbo 6 silindirli sıralı dizel motor, 0’dan 100 kilometre/saate* 6.1 saniyede ulaşıyor.

Executive Drive Pro donanımının aktif salınım dengeleyici sistemi, hem virajlarda hem de düz yollarda aracın hareketini en aza indiriyor. İntegral Aktif Direksiyon manevralar sırasında çevikliği, yüksek hızlarda ise sürüş konforunu bir üst seviyeye taşıyor. Peki Yeni BMW X7'nin aralık ayı fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

 

BMW X7 28 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

Yeni BMW X7 xDrive40d M Excellence Otomatik Mild Hybrid - Dizel: 10.365.000 TL

AYRINTILAR İÇİN: https://www.bmw.com.tr/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 28 Aralık 2022 tarihinde saat 14:05'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.79 Türk Lirası, euro 20.01 Türk Lirası, altının gramı ise 1108 Türk Lirası değerinde.

ŞOK Market yüzde 35'e varan çılgın indirim! Kağıt havlu 67 TL, Tuvalet kağıdı 105 TL! 28 Aralık 2022 fiyat listesi

A101 çamaşır kurutmalığı 199 TL, Fairy 90'lı tablet 249 TL! A101 kataloğu 29 Aralık 2022 fiyat listesi