Kent Haberleri

Yeni deprem gelmeden önce hemen bunu öğrenin! e-Nabız Doğal Afet Bilgilendirme bölümüne flaş güncelleme!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından e-Nabız uygulamasına yeni eklenen Doğal Afet Bilgilendirme bölümü için fotoğraf ekleme özelliği eklendi.  Depremden hemen sonra eşini dostunun sağlık durumunu merak eden endişelenenler için e-Nabız’a Doğal Afet Bilgilendirme bölümü geldi

Kahramanmaraş merkezli ve etkisini 10 şehir de etkisini hissettiren depremde bir sürü vatandaş  can verdi. Depremden hemen sonra eşini dostunun sağlık durumunu merak eden endişelenenler için e-Nabız’a Doğal Afet Bilgilendirme bölümü geldi. Bu sayede artık, birinci ve ikinci derecedeki yakınlarının sağlık durumunu, e-Nabız üzerinden öğrenebiliyorlar. Bugün e-Nabız tarafından gönderilen güncel bildiriye göre Doğal Afet Bilgilendirme bölümü için artık fotoğraf eklemek mümkün olacak ve tüm kullanıcılar fotoğraf ekleyebilecek.

E-NABIZ DOĞAL AFET BİLGİLENDİRME BÖLÜMÜNE YAKINLARIN FOTOĞRAFI EKLENEBİLECEK!

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7.6 ve 7.7 büyüklüğündeki depremlerde birçok yaralı ve can kaybı ardından. Türkiye’yi ve dünyayı yasa boğan bu olay, depremin hissedildiği bölgelerdeki karışıklığa da neden verdi. Enkaz altından kurtarılan depremzedeler, kısa süre içinde çevre illerdeki hastanelere götürüldü. Bu nedenle bazı vatandaşlar, yakınlarına ulaşmakta sorunlar yaşadı.

ShiftDeleteNet'ten Helin Pastacı'nın haberine göre; e-Nabız, depremden kısa süre sonra Doğal Afet Bilgilendirme bölümünü uygulamasına ekledi. Bu alan sayesinde insanların, sadece birinci ve ikinci dereceden yakınlarının sağlık durumunu uygulamanın yeni eklenmiş bu bölümünden öğrenebiliyor. Birinci ve ikinci dereceden akrabalar arasında ise anne, baba, eş, kardeş ve çocuklar yer alıyor.

Ancak herhangi bir karışıklık yaşanmaması adına Doğal Afet Bilgilendirme bölümüne bugün yakınlarının fotoğrafını ekleme özelliği de eklendi. Yukarıda yer alan görselde de olduğu gibi Doğal Afet Bilgilendirme bölümünden ulaşamadığınız adına endişelendiğiniz ve merak ettiğiniz yakınınıza ait fotoğrafları yükleyebilir ve onların durumunu öğrenebilirsiniz. Doğal Afet Bilgilendirme bölümüne ulaşmak ve fotoğraf yüklemek için aşağıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz:

- e-Nabız uygulamasına giriş yapın.

- e-Nabız uygulamasının ana ekranında yer alan mavi renkte  “Doğal Afet Bilgilendirme” butonuna tıklayın.

- Dikkat Levhasının olduğu kısım da açıldıktan sonra yönlendirilen sekmeye ilerleyin.

- İkinci dereceden fotoğrafını yüklemek istediğiniz yakınınızın Afet Bilgisini Sorgulamak için  butonuna tıklayın.

- e-Nabız’ın Doğal Afet Bilgilendirme bölümüne fotoğraf eklemek için uygulamanın güncellenmiş olması ve e-Nabız uygulamasının resmi olması gerekmekte.

Dolarda görülmemiş kıyamet! 1 doların 14 gün sonra ne kadar olacağı peş peşe açıklandı, duyanlar resmen aklını yitirdi!
Kimlik numaranızın son hanesi 2,4,6,8,10 ise acilen bakın! Hemen PTT`ye gidin! Resmen belli açıklandı!
Aile Bakanlığı`ndan havalara uçuran son dakika müjdesi! PTT'den 1-2-3 çocuklu aileye 2.329 TL ödeme!