17 / 06 / 2024

Yeni Doblo satışa çıktı!  Fiat Doblo'da 150 bin TL kredi, sıfır faiz fırsatı! Doblo Cargo, Easy, Combi fiyatları...

Yeni Doblo satışa çıktı!  Fiat Doblo'da 150 bin TL kredi, sıfır faiz fırsatı! Doblo Cargo, Easy, Combi fiyatları...

FIAT Professional ürün gamının güçlü üyesi Doblo makyajlandı.Yeni versiyonlarıyla ülkemizde satışa sunulan Doblo'da 150 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla satışta. İşte Doblo fiyat listesi 2024...



FIAT Professional ürün gamının güçlü üyesi Doblo makyajlandı. Yeni versiyonlarıyla ülkemizde satışa sunulan Doblo, geniş iç hacmi ve fonksiyonel yapısını korurken; ticaret erbapları ve geniş ailelere hitap etmeyi sürdürüyor.  Yeni teknolojilerle donatılan Doblo'da 150 bin TL kredi ve sıfır faiz fırsatıyla satışta. Üstelik nakit alımlarda 75 bin TL indirim uygulanıyor. 

FİAT DOBLO ÖZELLİKLERİ NELER?

Yeni Doblo, Cargo gövdede ve Combi'nin Easy versiyonlarında 1,5 litrelik, 100 HP gücündeki dizel motor seçeneği ve 6 ileri manuel şanzımanla satışa sunuluyor. 1,5 litrelik 130 HP gücündeki dizel motor seçeneği ise Doblò Combi Premio' da manuel vites ile  satın alınabiliyor.  Aynı motor Cargo gövdede ve Combi Premio ile Premio Plus versiyonlarında ise 8 ileri otomatik şanzımanla kombinasyonuyla tercih edilebiliyor.

Sınıfının en iyi menzilini sunan yüzde 100 elektrikli E-Doblo ise 100 kW elektromotor ve 50 kWs batarya kapasitesini korurken, 346 km’ye varan menzili bir önceki jenerasyona göre 60 km daha fazla menzil sunuyor.

Çarpışma uyarısı ve otomatik acil durum freni, şerit takip sistemi, sürücü yorgunluk asistanı, hız levhası okuma ve akıllı hız asistanı gibi güvenlik unsurlarını standart olarak sunan yenilenen Doblo, mayıs ayı itibari ile FIAT bayilerinden satın alınabilecek.

Hafif ticari araç segmentinin en dikkat çekici modellerinden biri olan Fiat Doblo, yenilenerek iddiasını daha da artırdı. Daha güvenli, daha şık ve daha konforlu olan Doblo hem iş hem de özel kullanımda tüm ihtiyaçları karşılayan ideal bir yol arkadaşı olmayı sürdürüyor. Şık görünümüyle dikkat çeken yenilenen Doblo, farklı ve yeni tasarım unsurlarıyla, şehir yaşamına uyumlu bir görünüm sergiliyor.

Önde ve arkada yeni koyu gri FIAT logolarının yer aldığı yeni Doblo’da, daha rafine bir dış görünüm sunarken yenilenen ön tampon, ön panjur ve yeni dış tasarım detayları ise, Doblo’yu daha da şık bir araç haline getiriyor. Makyajlı Doblo, müşterilerin günlük hayatını kolaylaştıracak gelişmiş teknolojileri de barındırıyor. Yenilenen geniş yaşam alanı, daha fazla teknoloji ve konfor özelliği sunarak sürüşleri daha da keyifli hale getiriyor.

FIAT Professional, dizel motor seçeneklerine sahip Doblo ve tamamen elektrikli E- Doblo ile her ihtiyaca uygun verimli motor seçeneklerini sunuyor. Doblo Cargo ve Doblo Combi Easy versiyonlarında 100 HP güç üreten 1.5 litrelik dizel motor 6 ileri manuel şanzımanla eşleştirilebiliyor.

130 HP güç üreten 1.5 litrelik dizel motor ise Doblo  Combi Premio’da manuel vites ile tercih edilebiliyor. Aynı motor hem Doblo Cargo’da hem de Doblo Combi’nin Premio ve Premio Plus versiyonlarında 8 ileri otomatik şanzımanla satın alınabiliyor. Böylece Doblo Cargo da ilk defa otomatik vites seçeneği ile ticaret erbaplarına daha konforlu bir sürüş sağlamaya hazırlanıyor.

 Yeni Doblo satışa çıktı!  Fiat Doblo da 150 bin TL kredi, sıfır faiz fırsatı! Doblo Cargo, Easy, Combi fiyatları...

FİAT DOBLO FİYAT LİSTESİ! 2024 GÜNCEL FİYAT LİSTESİ! 2024 MAYIS DOBLO FİYATLARI

Fiat Doblo Cargo 839. 900 TL’den Doblò Combi, 1.064.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, segmentinde en uzun menzile sahip elektrikli E-

Doblo Cargo 1.471.900 bin TL’den, binek otomobil sınıfındaki 5 kişilik E-Doblo ise 1.656.900 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılarını bekliyor.

Ayrıca tüm modellerde geçerli 150.000 TL 12 ay, yüzde sıfır faizli kredi fırsatı veya sadece Doblo Combi’de geçerli kredi kullanmak istemeyen müşteriler için alternatif 75.000 TL nakit indirim sunuluyor.

Sıfır araç alacaklar şimdi bakın: Volkswagen, Fiat Egea ve Doblo... Tek tek açıklandı!

Fiat Doblo'da bu aya özel hem indirim hem kredi fırsatı! Doblo fiyat listesi: Hemen Nisan rakamlarına bakın!

Geri Dön