Otomobil

Yeni DS 7  artık Türkiye yollarında! İşte satış fiyatı

Fransız DS Automobiles’in ilk özgün modeli DS 7 CROSSBACK, yenilenmesinin ardından DS 7 adıyla Türkiye yollarına çıkıyor. İşte DS 7 CROSSBACK'in Türkiye satış fiyatı ve özellikleri...Açıklamada Yeni DS 7 için aralık ayına özel 300 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0,99 faizli kredi seçeneği sunulduğu da ifade edildi

Fransız otomotiv devi DS Automobiles'ten yapılan açıklamaya göre, DS Automobiles, yenilenen DS 7 modelini, OPERA tasarım konsepti ve üç motor seçeneğiyle 1 milyon 618 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa çıkardı. Açıklamada Yeni DS 7 için aralık ayına özel 300 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0,99 faizli kredi seçeneği sunulduğu da ifade edildi.

DS 7 CROSSBACK’in mevcut konfor ve güvenlik teknolojilerindeki çıtayı yükselten yeni DS 7, karakteristik tasarımının ön ve arka detaylarını önemli değişikliklerle yeniden dizayn edildi.

DS Türkiye Genel Müdürü Selim Eskinazi, şunları kaydetti:

“DS Automobiles, öncü modeli DS 7 CROSSBACK’i yenilemesiyle beraber yerini yeni DS 7’ye devrediyor. Tamamen elektrikli otomobillere olan yolculuğumuzdaki simge model yeni DS 7’de, bir dizel, bir benzinli ve bir de hibrit motor seçeneğiyle ekonomi, verimlilik ve performansı eksiksiz güvenlik teknolojileriyle sunuyoruz.

DS 7, teknolojiyi tasarım ile buluştururken sunduğu ilklere DS LIGHT VEIL’ı da ekleyerek otomotiv sektöründeki öncülüğünü sürdürüyor; Premium SUV kullanıcılarının aradığı ‘özel hissetme’ duygusunda yeni bir seviye belirliyor. Yeni DS 7 ile premium SUV segmentinde ‘Fransız Lüksü’nü sunan yegane marka olarak bugüne kadar bizleri tercih edenlere sunduğumuz ürün ve hizmetlerin sağladığı memnuniyet ile yeni müşterilerle buluşuyoruz.”

MOTOR SEÇENEKLERİ
130 BG'nden 360 BG'ne 

Dizel, benzinli ve şarj edilebilir hibrit motor seçenekleri ile.

BOYUTLAR
Uzunluk: 4,59 metre

Genişlik: 1,91 metre

Yükseklik: 1,63 metre

TÜKETİM / EMİSYONLAR (WLTP KARMA DÖNGÜ)
Tüketim: 1,2 litre/100 km'den itibaren

CO₂ Emisyonları: 28 gr/km'den itibaren

BENZİNLİ MOTOR
PureTech 225 BG Otomatik

ŞARJ EDİLEBİLİR HİBRİT
E-TENSE 360 BG dört tekerlekten çekiş

E-TENSE 300 BG dört tekerlekten çekiş
E-TENSE 225 BG

DİZEL MOTOR
BlueHDi 130 BG Otomatik

TAM ELEKTRİKLİ SÜRÜŞ MENZİLi
65 km'ye kadar (Karma döngüde WLTP)

81 km'ye kadar (Şehir içi döngüde WLTP)

ŞARJ
2 saatte 100% şarj

(ev tipi ya da halka açık şarj istasyonlarında)

SİSTEM GÜCÜ
İçten yanmalı motor + elektrik motoru/motorları
165 kW / 225 BG
221 kW / 300 BG
264 kW / 360 BG

https://www.dsautomobiles.com.tr/