Proje Güncel

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te! Tam 15 yıla varan vade imkanı!

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te... Tam 15 yıla varan vade imkanı... Hemen kampanya detaylarına bakın... Yatırımcıların merakla beklediği projeler arasında yer alan Yeni Levent projesi, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Huzur Mahallesi, İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi'nde hayata geçiriliyor

DAP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Yeni Levent projesinin satışları Yeni Evim kampanyası kapsamında devam ediyor. 

Yatırımcıların merakla beklediği projeler arasında yer alan Yeni Levent projesi, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Huzur Mahallesi, İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi'nde hayata geçiriliyor. 

Konut sayısının geçtiğimiz aylarda değiştiği Yeni Levent projesinde tam 15 yıla varan vade sağlanıyor... İşte detaylar...
 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Yeni Levent projesinde konut sayısı geçtiğimiz ay değişmişti.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında, 10648 Ada 1 Parselde kısmi revizyona gidildiği ve 958 adet olan konut sayısı 967 adet konut olarak değiştirildiği bilgisi paylaşılmıştı.

Dap Gayrimenkul Yeni Levent projesi çerçevesinde 967 adet konut ile 52 adet ticari ünite olacak şekilde toplam bağımsız bölüm sayısı 1.019 adet şellinde oldu.

TEM Otoyolu, doğusunda Reşatpaşa Mahallesi, batısında Kağıthane ilçesi ve Ayazağa Mahallesi'ne yakın konumda hayata geçirilen Yeni Levent'te, estetik ve fonksiyonel özelliklerle donatılan villa konforuna sahip geniş bahçeli daireler yer alıyor.

Yeni Levent projesi İstanbul’un iş, yaşam ve finans merkezinin kalbinde yükselen Levent bölgesinde 103 bin 500 metrekare toplam alan içinde; 53 bin 500 metrekaresi konut ve 50 bin metrekaresi, içerisinde okul da bulunan koru alanıyla dikkat çekiyor. Yeni Levent projesinin 2024’te tamamlanması planlanıyor. 

Yüksek tavanlı mimari ile dikkat çeken proje Nef Stadyumu, Seyrantepe Metro Durağı, Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kağırhane Devlet Hastanesi, Vadi İstanbul AVM, İstinye Üniversitesi Vadi Kampüsü, Avangart İstanbul, Skyland İstanbul'a da yakın konumda yükseliyor.

Söz konusu proje İstanbul Havalimanı'na 30 kilometre, Avrasya Tüneli'ne 22 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 8 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ise 7,5 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 
 

Web: https://yenilevent.com.tr/

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesine 10 teklif!

Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı! 8.1 milyar TL'lik proje başlıyor!

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Dev projenin 3. etabında 0.69 faiz fırsatı!