Emlak Konut

'Yeni Evim Kampanyası'nda başvurular başladı! Ev sahibi olmak için başvuru yapılacak bankalar!

Bakanlar Nureddin Nebati ve Murat Kurum, Yeni Evim Kampanyası'na başvuruların bugün başladığını ve katılım bankaları dahil kamu bankalarından müracaatta bulunulabileceğini bildirdi  Vatandaşlarımız, “Yeni Evim” kampanyasıyla alakalı merak ettikleri bütün ayrıntıları https://yenievimkampanyasi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın müştrerek çalışması sonucu “Yeni Konut Finansman Modeliyle Yeni Evim” kampanyası başvuruları 16 Ocak Pazartesi tarihi itibarıyla başladı. Vatandaşlarımız, “Yeni Evim” kampanyasıyla alakalı merak ettikleri bütün ayrıntıları https://yenievimkampanyasi.com.tr/ adresli internet sitesi üzerinden öğrenebilecekler.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmi Twitter hesabından attığı tweet ile “Yeni Konut Finansman Modeliyle Yeni Evim” kampanyasının bugün başladığını duyurdu.

Bakan Kurum, “Hazine ve Maliye Bakanımız Nureddin Nebati ile birlikte açıkladığımız Yeni Evim kampanyamızda başvurular bugün başladı. İlk etapta 100 bin insanımızı ev sahibi yapmayı hedefleyen kampanyaya ilişkin tüm bilgilere https://yenievimkampanyasi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz” dedi.

“KONUT VE FİNANS SEKTÖRÜ, DEVLETİMİZİN DESTEĞİYLE BİR ARAYA GELİYOR”

İnternet sitesinde “Yeni Evim” başlığı altında şu bilgilere yer verildi:

"Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın ortak çalışması sonucu ortaya çıkan “Yeni Konut Finansman Modeliyle Yeni Evim” kampanyasıyla, 81 ilimizde, ilk kez ev sahibi olmak isteyen orta gelirli vatandaşlarımız için konut ve finans sektörü, devletimizin desteğiyle bir araya geliyor. İlk evini alacak vatandaşlarımız piyasa koşullarına göre çok daha uygun vade yapısı, ilk 3 yıl devlet katkısıyla ödeme kolaylığı hane halkı geliriyle uyumlu ödeme imkânlarıyla huzurlu ve güvenli yuvalarına kavuşuyor.”

“YENİ EVİM” İNTERNET SİTESİNDE KAMPANYADAN FAYDALANMAK İSTEYEN VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLİYOR”

İslam Memiş altının ineceği en düşük seviyeyi açıkladı!

Emekliye bayram! 3600 ek gösterge farkı belli oldu

Emekliye 100 bin TL müjdesi!