02 / 05 / 2024

Yeni evinizin adresi Marina Ankara!

Yeni evinizin adresi Marina Ankara!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Eymir ve Göl manzaralı dairelerin yer aldığı Sinpaş Marina Ankara projesinde lansmana özel olarak indirim uygulanıyor. Proje "Yeni evinizin adresi Marina Ankara" sloganıyla tanıtılıyor.



Ankara Çankaya - Oran'da hayata geçirilen  Marina Ankara  Konutları teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için firma bünyesinde 40 ay vade imkanı sağlanıyor.


Çankaya Marina Ankara'da 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor. 4, 6 ve 7. blokları ön satışa sunulan proje "Yeni evinizin adresi Marina Ankara" sloganıyla yükseliyor.


Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen Marina  Ankara  Oran Evleri Eymir ve Göl manzarasına sahip. Projede lansmana özel yüzde 7 indirim, bahar kampanyasına özel olarak ise yüzde 15 indirim uygulanıyor.


Oran Marina Ankara'da indirim fırsatları kapsamında 281 bin 400 TL tutarındaki dairenin fiyatı, 221 bin 850 TL'ye düşüyor. Projenin ön satışa sunulan 2 bloğu 39 katlı, bir bloğu ise 44 katlı olarak dizayn edildi.


Marina Ankara Sinpaş Konutları'nın sosyal yaşam alanları; spor alanları, tropik ada, şelaleler, çocuk oyun alanları, sahil boyu yürüyüş ve bisiklet yollarından oluşuyor. 


Sinpaş Marina Ankara nerede?

Ulaşım: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara satış ofisi 

Tel: 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön