29 / 04 / 2024

Yeni Galata Köprüsü tek taraflı trafiğe kapatılacak!

Yeni Galata Köprüsü tek taraflı trafiğe kapatılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deniz Hizmetleri Müdürlüğü, Yeni Galata Köprüsü'nün baskül kanatlarında mil yataklarının değişimini yapacak



İBB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, köprünün Haliç tarafında (Karaköy-Eminönü istikameti) yapılacak çalışma nedeniyle köprü, 31 Temmuz 2009 Cuma günü saat 23.00'den itibaren, 3 Ağustos 2009 Pazartesi günü saat 05.00'e kadar tek taraflı olarak araç, yaya ve tramvay trafiğine kapatılacak. Köprünün, Eminönü'nden Karaköy'e geçiş istikameti ise trafiğe açık kalacak.

Belirtilen tarihler arasında Yeni Galata Köprüsü'nün Haliç tarafını kullanacak araç ve yayaların Atatürk Köprüsü'nü kullanmaları gerekecek. Tramvay geçişleri ise köprünün Boğaz tarafındaki tek hattan yapılabilecek.
AA

Galata Köprüsü 4 gün kapalı!
Yeni Galata Köprüsü, baskül kanatların yatak değişim çalışması nedeni ile 31 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında tek taraflı olarak trafiğe kapatılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndan yapılana açıklamada, Deniz Hizmetleri Müdürlüğü'nün, Yeni Galata Köprüsü'nün açılır-kapanır baskül kanatlarında mil yataklarının değişimini yapacağı bildirildi.

Tramway da tek hattan
Haliç tarafından, Karaköy-Eminönü istikametinde yapılacak çalışma nedeni ile köprünün, 31 Temmuz 2009 Cuma günü saat 23.00'den itibaren, 3 Ağustos Pazartesi günü saat 05.00'e kadar tek taraflı olarak araç ve yaya trafiğine kapatılacağı açıklandı. Köprünün, Eminönü'nden Karaköy'e geçiş istikametinin ise trafiğe açık olacağı bildirilen açıklamada, belirtilen tarihler arasında Yeni Galata Köprüsü'nün Haliç tarafını kullanacak araç ve yayaların Atatürk Köprüsü'nü kullanmaları gerektiği duyuruldu. Tramway geçişlerinin ise köprünün Boğaz tarafındaki tek hattan yapılacağı belirtildi.
Gazete Habertürk

Galata'nın Karaköy gidişi 3 gün kapalı

Yeni Galata Köprüsü'nün baskül kanatlarında yapılacak değişim nedeniyle, köprü Pazartesi'nden itibaren 3 gün tek yönlü trafiğe kapatılacak.

İBB'den yapılan açıklamaya göre; köprünün Haliç tarafında (Karaköy-Eminönü istikameti) yapılacak çalışma nedeniyle köprü, 31 Temmuz saat 23.00'den itibaren, 3 Ağustos saat 05.00'e kadar tek taraflı araç, yaya ve tramvay trafiğine kapatılacak. Köprünün, Eminönü'nden Karaköy'e geçiş istikameti ise açık kalacak. Tramvay geçişleri ise köprünün Boğaz tarafındaki tek hattan yapılacak.
Gül Çelikkol/Star


Geri Dön