28 / 04 / 2024

Yeni Gimat GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Yeni Gimat GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alacak...



Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) değerleme şirketi seçimi hakkında açıklama yaptı.

Yeni Gimat GYO portföyünde bulunan varlıklar için 2020 yılında Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den, 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. veya TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Yeni Gimat GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuz tarafından; Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 Sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinin "Gayrimenkul değerleme şirketlerinin seçimi" başlıklı 35. maddesi uyarınca Şirketimiz portföyünde bulunan varlıklar için 2020 yılında Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den, 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. veya TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verilmiştir.


Geri Dön