28 / 04 / 2024

Yeni Gimat GYO, AVM işletmeciliği için 100 milyon TL sermayeli şirket kuracak!

Yeni Gimat GYO, AVM işletmeciliği için 100 milyon TL sermayeli şirket kuracak!

Yeni Gimat GYO tarafından avm işletmeciliği yapmak amacıyla kurulacak olan "Profam Gayrimenkul Yönetimi A.Ş. " unvanlı şirkete 100 bin TL sermaye payı ile tek kurucu ortak olarak katılmasına karar verildi. Profam Gayrimenkul ile kuruluşu takiben Ankamall AVM'nin yönetimi için sözleşme yapılacak. 



Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), AVM Yönetim Firması kuruluşu hakkında açıklama yaptı. 

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mülkiyetinde bulunan Ankamall AVM'nin yönetim firması Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. ile olan sözleşme 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde sonlandırıldı. 

Yeni Gimat GYO tarafından avm işletmeciliği yapmak amacıyla kurulacak olan "Profam Gayrimenkul Yönetimi A.Ş. " unvanlı şirkete 100 bin TL sermaye payı ile tek kurucu ortak olarak katılmasına karar verildi. Profam Gayrimenkul Yönetimi A.Ş. ile kuruluş işlemlerini takiben Ankamall AVM'nin yönetimi için sözleşme yapılacak. 

Yeni Gimat GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin mülkiyetinde bulunan Ankamall AVM'nin yönetim firması Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. ile sözleşmemiz 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere sonlandırılmıştır. Şirketimizin avm işletmeciliği yapmak amacıyla kurulacak olan "Profam Gayrimenkul Yönetimi A.Ş. " unvanlı şirkete 100.000 TL sermaye payı ile tek kurucu ortak olarak katılmasına karar verilmiştir. Profam Gayrimenkul Yönetimi A.Ş. ile kuruluş işlemlerini takiben Ankamall AVM'nin yönetimi için sözleşme yapılacaktır.


Geri Dön