Yeni Projeler

Yeni Hayat Mahmutbey 0.69'dan başlayan faiz oranı ve 180 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Yeni Hayat Mahmutbey projesinde 0.69'dan başlayan faiz oranı ve 180 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. Peki Yeni Hayat Mahmutbey projesinde konut fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar... Ayrıcalık, konfor ve kaliteyi yaşatacak bir proje şeklinde nitelendirilen projede 0

Yeni Hayat Mahmutbey projesi, İstanbul'un Bağcılar ilçesinde Mahmutbey'de yükseliyor. Ayrıcalık, konfor ve kaliteyi yaşatacak bir proje şeklinde nitelendirilen projede 0.69'dan başlayan faiz oranı ve 180 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Merkezi konumuyla dikkat çeken Yeni Hayat Mahmutbey projesi 4 blok şeklinde hayata geçiriliyor.

4 bin 600 metrekare arsa alanında yükselen projede 3 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor. 

İşte Yeni Hayat Mahmutbey projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yeni Hayat Mahmutbey projesinde, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 2+1'ler net 66 metrekare, 3+1'ler ise net 80 metrekare büyüklüğe sahip. 

Toplam 196 adet dairenin yer aldığı proje, metro istasyonuna 100 metre mesafede yükseliyor. 

Yeni Hayat Mahmutbey'de Fitness Center, Fin Hamamı, sauna, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve kamelyalar ile her daireye özel kapalı otopark alanı bulunuyor. Projede, 7/24 profesyonel güvenlik personeli, kapalı devre güvenlik kamerası, görüntülü interkom sistemi gibi hizmetler de sunuluyor.

Basın Ekspres, E-5 Karayolu,TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu ile İstanbul Havalimanı’na yakın konumu; İSTOÇ, İkitelli O.S.B, Masko, Tekstilkent gibi iş merkezlerine yakın konumuyla dikkat çeken proje, 3 ana Metro hattının yanıbaşında konumlanıyor.

Yeni Hayat Mahmutbey projesinde yer alan konutların teslimlerinin Temmuz 2024'te yapılması planlanıyor.

Yeni Hayat Mahmutbey, Altınbaş Üniversitesi, Kültür Üniversitesi, Medipol Üniversitesi gibi üniversitelere, özel hastanelere ve devlet hastanesine de oldukça yakın konumda yükseliyor. 

YENİ HAYAT MAHMUTBEY ŞUBAT 2023 FİYAT LİSTESİ

Yeni Hayat Mahmutbey projesinde yer alan 2+1 konutların fiyatları 2 milyon 900 bin TL'den, 3+1 konutların fiyatları ise 3 milyon 600 bin TL'den başlıyor. 

Projeden konut sahibi olmak isteyenlere 0.69'dan başlayan faiz oranı ve 180 ay vade fırsatı sunuluyor. Aynı zamanda firma bünyesinde 36 ay vade imkanı da tanınıyor. 

Ayrıntılı bilgi için: https://www.yenihayatmahmutbey.com/

Batı Birikim Gayrimenkul'den Maltepe Dragos'a 689 konutluk yeni proje geliyor!

Essa Slim projesiyle Basın Ekspres'e 387 yeni konut geliyor!

Asoy Vadi Evleri'yle Başakşehir'e 471 yeni konut geliyor!