27 / 04 / 2024

Yeni kasa Linea Türkiye’ye geliyor! Egea’nın yerine geçecek, işte fiyatı

Yeni kasa Linea Türkiye’ye geliyor! Egea’nın yerine geçecek, işte fiyatı

Egea’dan önce Türkiye’deki en popüler sedan model olan Linea efsanesi yenilenen kasasıyla tekrardan pazara çıkıyor. İşte yeni kasa Linea’nın fiyatı ve diğer detaylar...



Fiat'ın, Türkiye'deki sedan otomobil modelleri genellikle popülerlik kazandı. Siena, Albea ve Linea gibi modeller, satışa sunuldukları dönemlerde büyük ilgi gördüler.

Özellikle Linea, uzun yıllar boyunca en çok satan sedan otomobil unvanını elinde tutmuş bir model oldu. Ancak Egea'nın satışa sunulmasıyla bu unvanı kaybetti. Şimdi ise sahne tekrar Linea'nın.

LINEA YENİDEN SAHNEYE ÇIKIYOR

Fiat, genellikle sedan modellerini kasa değişimi yerine isim değişimi yaparak sunuyor. Ancak Egea'dan sonra sahne tekrar Linea'nın olacak.

2024'TE YENİDEN TÜRKİYE YOLLARINDA OLACAK

Linea, bazı ülkelerde yenilenmiş kasasıyla zaten satışta bulunuyordu. Ancak Türkiye'de 2024 yılında tamamen yenilenmiş kasasıyla satışa sunulacak.

Yeni kasa Linea, bazı ülkelerde Cronos adıyla satılmakta, ancak Türkiye'de Linea ismi daha tanıdık olduğu için Fiat, bu ismi tercih etti. Yeni Linea'nın Egea'dan farkları neler olacak?

MULTİJET MOTORLARIN HAYRANLARI ÜZÜLECEK!

Yeni Linea, iki benzinli ve bir hibrit motor seçeneği sunacak. Motorlar, Egea'da kullanılan mevcut teknolojilerle aynı olacak. Yani motor açısından büyük bir değişiklik beklenmiyor.

Ancak, multijet motorlarının hayranları üzülebilir, çünkü bu motorlar yeni Linea ile birlikte tarihe karışacak.

YENİ LINEA'NIN FİYATI NE KADAR OLACAK?

Yeni kasa Linea'nın Türkiye'de Egea ile aynı fiyattan satılacağı belirtiliyor. Yani fiyatlar konusunda herhangi bir değişiklik olmayacak. 2023 yılının Aralık ayında Egea'nın fiyatı neyse, 2024 yılının Ocak ayında yeni Linea'nın fiyatı da aynı olacak.

Ancak şu an için bu bilgiler sadece sosyal medya dedikodularına dayanıyor. Kesin bilgileri Fiat resmi olarak açıkladığında öğrenmiş olacağız.

Stoklar elde kalınca Toyota Corolla fiyatları düşüşe geçti! Bu fırsat kaçmaz!

Toyota Hilux'ta fırsat: İşte Toyota Hilux Eylül 2023 fiyat listesi

2023 model Citroen C-Elysee'ye bu ay zam yok! İşte Eylül 2023 fiyat listesi

 


Geri Dön