04 / 07 / 2024

Yeni Kia Picanto 995 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu!

Yeni Kia Picanto 995 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu!

Kia’nın zıtlıkların birleşimi felsefesiyle tasarlanan modeli Picanto, iddialı ve yeni bir görünüme kavuştu. Yeniden tasarlanan Picanto, modern ve şık bir dış görünümü gelişmiş teknolojiyle satışa çıktı. 



Kia'nın sevilen hatchback modeli Picanto, yeni bir tasarıma kavuştu ve ileri teknolojilerle daha da gelişti. Yenilenen Kia Picanto, modern ve kompakt tasarımıyla Türkiye'de 995 bin liradan başlayan fiyatıyla satışa çıktı. 

YENİ KİA PİCANTO ÖZELLİKLERİ!

Her zamankinden daha fazla standart donanıma sahip olan Yeni Picanto, sürüş destek sistemleri ile trafiği yoğun şehirlerde araç kullanmayı daha kolay ve konforlu hale getirmeye yardımcı oluyor. Yeni Picanto, kullanıcıların kaliteden ve rahatlıktan ödün vermeden yolculuk yapmalarını sağlarken aynı zamanda, park kolaylığı ve manevra kabiliyetiyle de öne çıkıyor. 

Koltukların katlanmasıyla 1.010 litreye ulaşan bagajı katlanır bir bisiklet veya e-scooter için gereken depolama alanı sunarak kullanıcıların seyahat ihtiyaçlarını karşılıyor.  

Yeni Kia Picanto'nun ön tamponu, imza niteliğindeki "kaplan yüzü" ön tasarımı, çamurluklar ve motor kaputu ile birlikte yeniden tasarlanarak araca etkileyici bir görünüm kazandırıyor. Yenilenen arka tasarımda güçlü ve geniş arka aydınlatma grubu, arka tamponun ve bagaj kapağının genişliğini kullanarak dikkat çekiyor.Yeni Picanto’nun giriş versiyonu 14 inçlik jantlar ile sunulurken, ayrıca aracın üst donanım versiyonunda 15 inçlik jant seçeneği sunuluyor.

Yeni Kia Picanto 995 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu!  

 Her biri canlı dokuz farklı gövde rengi Picanto'nun iddialı dış görünümünü vurguluyor. Alp Beyaz, Gümüş Gri, Galaksi Siyah, Astro Gri, Süt Beji, Mercan Kırmızı, Spor Mavi, Duman Mavi, Adventurous Yeşil aracın renk seçenekleri arasında yerini alıyor. 

Yeni Kia Picanto 1,0 litre ve 1,2 litre olmak üzere benzinli iki farklı motor seçeneğiyle yollara çıkıyor. Her iki seçenek de yüksek verimlilik ve düşük CO2 emisyonlarıyla öne çıkıyor. 

Her iki motor da Kia'nın vites işlevlerini otomatikleştiren AMT şanzıman ile sunuluyor. AMT, geleneksel manuel şanzımanın yakıt verimliliğini ve otomatik şanzımanın şehir içi trafikte sağladığı konforu bir araya getiriyor. 

YENİ KİA PİCANTO 995 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATIYLA SATIŞTA!

 Yeni Kia Picanto, 995.000 TL başlangıç fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu.  

Kia, Mart 2024 fiyatlarını peş peşe açıkladı! İşte kampanyalı Sportage, Stonic, Picanto, Cerato, Bongo fiyatları!

Kia, Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! İşte Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları!

Geri Dön