Otomobil

Yeni Kia Sportage mart ayında Türkiye'de!

Otomobil üreticisi Kia, heyecanla beklenen Yeni Sportage modelinin Türkiye fiyat listesini resmen açıkladı. Kia Sportage fiyat listesi haberimizde yer alıyor...2021 senesinde tanıtımının yapıldığı otomobil mart ayında Türkiye'de satışa çıkmayı bekliyor

Güney Kore kökenli otomobil üreticisi Kia, heyecanla beklenen Yeni Sportage modelinin Türkiye fiyat listesini açıkladı. 2021 senesinde tanıtımının yapıldığı otomobil mart ayında Türkiye'de satışa çıkmayı bekliyor. Türkiye'de satışa çıkarılacak bu otomobilin 2022 fiyat listesi de belli oldu. Yeni Sportage farklı donanım seçenekleri ve çekiş özellikleriyle birlikte geliyor. Otomobil iki farklı donanım paketiyle birlikte alıcılarına sunulacak.

Yeni Sportage farklı donanım seçenekleri ve çekiş özellikleriyle birlikte geliyor. Hem arazide hem de şehirlerde kullanılabilen otomobiller, herkese hitap ediyor. Çok yakın bir süre içerisinde Türkiye yollarında göreceğimiz Kia, Yeni Storage modeli 829 bin 900 Türk Lirasından başlayan fiyatlarla.

Otomobilin vergisiz fiyatı yaklaşık 390 bin Türk Lirası. Kia Sportage, performans ve yakıt tasarrufunu bi arada sunan 1.6 litre benzinli motorda otomatik şanzıman seçenekleri ile piyasaya sürülecek. 2021 senesinde yapılan tanıtımında motorun hafif hibrit desteğine sahip olduğu söylenmişti. Modern ve yenilikçi çizgilere sahip otomobil tasarımı ile Türkiye'ye girdiği anda tüm dikkatleri üzerine toplamayı başaracak. Otomobil konforu ve üst düzey güvenlik sistemleriyle ailelerin tercihleri arasında ilk sırada yer almayı amaçlıyor.

Peki Kia Sportage özellikleri ne? Cevabı haberimizde...

Kia Sportage, baz donanım seviyesi olarak Prestige ve Elegance Konfor olmak üzere iki farklı seçenekle gelecek. Prestige ve Elegance Konfor seçenekleri DCT şanzımanla kombine edilmiş. Otomobil, GT tasarım deri direksiyon simidine, 8 inç dokunmatik ekranlı multimedya eğlence sistemine ,GT tasarımlı deri vites topuzuna, ısıtmalı ön koltukLara, kablosuz şarj sisteminr, sekiz adet hoparlöre, 60'a 40 katlanabilir arka koltuklara ve arka koltuk USB bağlantısına sahip. Dört farklı iç renk tasarımları ile otomobil sevenlere sunulacak.

İşte merakla beklenen Kia Sportage Türkiye fiyat listesi...

Yeni Sportage 1.6L 150 PS DCT Elegance Konfor
Fiyatı:
829.900 Türk Lirası

Yeni Sportage 1.6L 150 PS DCT Prestige
Fiyatı:
919.900 Türk Lirası

Kia Stonic'te ipler koptu! Fiyat güncelleyen markalar arasında yerini aldı!

TOGG gelişmeye devam ediyor! Artırılmış gerçeklik özelliği duyuruldu...

Herkesi bayilere koşturacak haber Honda Civic'den geldi!

Citroen C5 Aircross'tan akıl almaz fiyat listesi!

Araç sahibi olmak isteyenler dikkat! Oklar Hyundai'ye çevrildi!

Dacia’da gözler 3. Çeyreğe dikildi: Tek hedefi Jogger modelini vergi dilimine sokmak!

Volkswagen Passat şubat ayı fiyat listesi cep yakıyor!