Yeni Projeler

Yeni Levent: Dap Levent projesinin adı belli oldu! 448 yeni konut geliyor!

Dap Yapı Levent'te hayata geçireceği yeni projesi için ruhsat aldı. Projenin 1. etabında 453 adet konuta yer veriliyor.Yeni Levent adıyla inşa edilecek olan projenin ilk etabında 448 konut yer alacak

Dap Yapı Levent'te hayata geçireceği yeni projesi için ruhsat aldı. Yeni Levent adıyla inşa edilecek olan projenin ilk etabında 448 konut yer alacak.

Yeni Levent projesi İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M.Ayazağa Mah., 3 Ada, 74 Parsel üzerinde hayata geçirilecek. Projenin inşaat maliyeti 236 milyon 829 bin 385 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek olan Dap Yeni Levent projesi 24 bin 988 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. 7 blok olarak yükselecek projenin inşaat alanı 95 bin 495 metrekare olarak belirlendi. 

İlk etapta 448 konut yer alacak

Geçtiğimiz günlerde ÇED sürecinin başladığı Dap Yeni Levent projesinin inşaatının yakın zamanda başlaması planlanıyor. 

Peki yatırımcıların merakla beklediği Dap Yeni Levent projesi ne zaman tamamlanacak? İşte DAP Levent projesiyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yeni Levent projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.  Projede açık yüzme havuzu ve 334 adet açık otopark, blokların bodrum katında kapalı otopark bulunuyor.

Merakla beklenen Yeni Levent projesinin inşaat aşamasında toplam 45 personel çalışması planlanıyor. Projenin işletme aşamasında ise konutlarda ikame edecekler ve görevliler dahil edilerek 1.408 kişinin çalışması planlanıyor.

Yeni Levent projesinin inşaatına ÇED Gerekli değildir kararı akabinde başlanacak olup, projenin inşaatının 2 yılda tamamlanması planlanıyor.

DAP Yapı'dan eski polis lojmanları arsasına 3.1 milyar TL'lik rekor teklif

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 18 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen Levent arsasının ihalesini DAP Holding iştiraklerinden olan Eltes İnşaat kazanmıştı. Eltes İnşaat söz konusu arsa için en yüksek teklifi vermişti. Firma, proje toplam geliri olarak 3 milyar 111 milyon Türk Lirası teklif verirken, arsa sahibi Emlak Konut GYO'ya 1 milyar 244 milyon TL ödeyeceğini taahhüt etti.  Merakla beklenen DAP Yapı Yeni Levent projesi eski polis lojmanlarının olduğu alanda hayata geçirilecek.

Yeni Levent projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

DAP halka arz 15 soruda tüm detaylarıyla!

Dap Gayrimenkul Geliştirme borsaya geliyor!

Emlakta 2022 nasıl geçecek?

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com