Proje Güncel

Yeni Levent'te lansmana özel 120 aya varan banka kredisi fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP Gayrimenkul işbirliği ile hayata geçirilen Yeni Levent projesinin satışları lansmana özel Evim kampanyası kapsamında devam ediyor.  

Yatırımcıların merakla takip ettiği projeler arasında bulunan Yeni Levent projesi, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Huzur Mahallesi, İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi'nde yükseliyor. 

Söz konusu proje 120 aya varan banka kredi fırsatıyla satışa sunuluyor.

Peki, Yeni Levent projesinde kaç adet konut inşa ediliyor? Yeni Levent projesinin çevresinde neler bulunuyor? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Yeni Levent projesinde konut sayısı geçtiğimiz ay güncellenmişti.

Konuya ilişkin olarak aktarılan bilgilere göre, İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında, 10648 Ada 1 Parselde kısmi revizyona gidildiği ve 958 adet olan konut sayısı 967 adet konut olarak değiştirildiği bilgisi verildi.

Dap Gayrimenkul Yeni Levent projesi kapsamında 967 adet konut ile 52 adet ticari ünite olacak tarzda toplam bağımsız bölüm sayısı 1.019 adet olacak.

Yeni Levent projesi İstanbul ilinin iş, yaşam ve finans merkezinin kalbinde inşa edilen Levent bölgesinde 103 bin 500 metrekare toplam alan içinde; 53 bin 500 metrekaresi konut ve 50 bin metrekaresi, içerisinde okul da yer alan koru alanları bulunuyor. Yeni Levent projesinin 2024 yılında tamamlanacağı öngörülüyor. 

TEM Otoyolu, batısında Kağıthane ilçesi, doğusunda Reşatpaşa Mahallesi ve Ayazağa Mahallesi'ne yakın lokasyonuyla hayata geçirilen Yeni Levent'te, estetik ve fonksiyonel özelliklerle donatılan villa konforuna sahip geniş bahçeli daireler de bulunuyor.

Yeni Levent projesi, İstanbul Havalimanı'na 30 kilometre, Avrasya Tüneli'ne 22 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 7,5 , Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ise 8 kilometre, kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Yeni Levent projesi, son deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor. Yeni Levent projesindeki binaların oturduğu zemin özelliklerinin belirlenebilmesi için sahada; sismik ölçümler, sondaj çalışmaları, laboratuvar deneyleri ve ilave testler ile yükseliyor.

Bulunduğu bölgede zemin sınıfının kaya olduğu görülmüştür. Teknik ve mühendislik olarak Yeni Levent projesi, hem zemin hem de üstyapı açısından 2019 yılında yürürlüğe giren deprem yönetmeliğine göre hazırlanıyor.
 
Yüksek tavanlı mimari ile dikkat çeken proje Nef Stadyumu, Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Seyrantepe Metro Durağı, Kağırhane Devlet Hastanesi, İstinye Üniversitesi Vadi Kampüsü, Vadi İstanbul AVM, Avangart İstanbul, Skyland İstanbul'a da yakın konumda inşa ediliyor.

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor!

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları satışta! Yeni proje!