Otomobil

Yeni Mercedes EQS Tanıtıldı! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Yüksek donanımlı otomobil modellerine sahip olan Mercedes-Benz, Yeni EQS modelini tanıttı. Modelin özellikleri ve fiyatı otomobil severler tarafından merakla bekleniyor. Peki Mercedes EQS'in 2022 Mart fiyat listesi nasıl? İşte merak edilen fiyat listesi ve Mercedes EQS hakkında merak edilen her şey.png" />Dünyaca ünlü Alman otomotiv devi Mercedes-Benz, yeni EQS modelini tanıttı

Dünyaca ünlü Alman otomotiv devi Mercedes-Benz, yeni EQS modelini tanıttı. Yüksek donanımlara sahip olan Yeni EQS, sınıfının en iyisi olacak şekilde tasarlanmış. Otomobil, eşsiz ve kusursuz bir elektrikli model olarak alıcılarını bekliyor.

Mercedes ailesinin en yeni üyesi olan EQS, otomobil severlere birçok özellik sunuyor. Ancak otomobilin fiyatının oldukça yüksek olması, alıcılarını üzecekmiş gibi duruyor.

Mercedes-Benz ürettiği bütün otomobil modellerinde eşsiz ve mükemmel bir tasarıma imza atıyor. Eğer çok şık ve gösterişli bir otomobil satın almak istiyorsanız Mercedes'in yeni ürettiği EQS modeli tam size göre.

Peki Mercedes EQS'in fiyatı ne kadar, özellikleri neler? Sorularının cevabı haberimizde...

Mercedes Yeni EQS modelinin özellikleri

Mercedes Yeni EQS, kendine özgü göz alıcı tasarımı sayesinde bugüne kadar üretilmiş en sıradışı otomobil olara gözüküyor. Otomobil, bir sedan modelinden çok daha fazlası olacakmış gibi duruyor çünkü hem çok şık ve hem de sportif bir havası var. Özel radyatör ızgarası ve Led ışık bantları ile Mercedes EQS, modern ve lüksün birleştirilmiş hali.

Yeni otomobilde yeni bir tasarıma imza atan Mercedes, Yeni EQS'in  etkileyici dizaynını alıcılarının beğenisine sunuyor. Ancak otomobilin tasarımı etkileyici olsa bile fiyatı oldukça yüksek.

Yeni modelin iç mekanı, diğer otomobillerde olmayan bir çok özelliğe sahip. Elektrikli dış mekanı ile sınıfında rakipsiz olarak gözüküyor. EQS'in kalbi, elektrikli yüksek voltajlı bataryası olarak tanımlanıyor.


Mercedes Yeni EQS fiyat listesi 2022

1 - Yeni EQS 580 4MATIC Heritage Edition Elektrik
Satış  Fiyatı:
4.207.500 TL
Liste Fiyatı: 2.223.888 TL

Editörün notu: Bu haber 11 Mart 2022 tarihinde 13:01'de hazırlandı.
Hazırlandığı tarih itibarı ile,
1 Dolar: 14,90
1 Euro: 16,49
1 gram Altın: 960

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Ford Kuga'dan 44 bin 800 TL indirim! Herkes bayilere koşacak! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Volkswagen T-Roc 2022 Mart fiyat listesi!

Honda'dan kampanya! Bu fırsat kaçmaz! İşte Honda Civic 2022 Mart fiyat listesi!

Mercedes'ten Mart sürprizi geldi! İşte Mercedes A serisi 2022 Mart fiyat listesi!

Yeni Juke Suv pazarını sallayacak: İşte Nissan Juke 2022 Mart fiyat listesi!

Fiat'tan müjdeli haber: 29 bin TL'lik indirim! İşte Fiat Egea Cross 2022 Mart fiyat listesi!

Mercedes Yeni EQS güncel fiyat listesi