26 / 07 / 2024

Yeni nesil ofisler motivasyonu artırıyor!

Yeni nesil ofisler motivasyonu artırıyor!

Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi, işveren ve çalışanların motivasyonunu artıracak yenilikleriyle iş yaşamında "verimli çalışma" devrini de başlatmış oldu.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Ankara'da İK uzmanları, çalışma ekonomistleri ve psikologların görüşleri alınarak kurgulanan Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi, işveren ve çalışanların motivasyonunu artıracak yenilikleriyle iş yaşamında "verimli çalışma" devrini de başlatmış oldu. 156 metre yükseklikteki Regnum Sky Tower'ı hayal ederken danıştıkları psikologların "Google örneğinde olduğu gibi çalışanların kendilerini evlerinde hissedecekleri iş merkezi kurun" önerisinde bulunduklarını anlatan OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, bu kurguyu proje ekibiyle paylaştıklarını ve heyecanla yola çıktıklarını belirtti.

 

BAŞARIYA ULAŞTIK 


Kasım ayı itibariyle hayallerine ulaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını kaydeden Ünal Pala, Regnum Sky Tovver'm bırakın işverenleri çalışanların bile "mesai bitse de eve gitsek" demeyecekleri donatılarla hayata geçirildiğini ifade etti. Pala, "Ne yazık ki iş nedeniyle çalışanlar kendilerine zaman ayıramıyor, mesai sırasında verdikleri kısa molalar da işe konsantre olmalarına yetmiyor. Bu yüzden iş verimini artıran bir ofis ortamı tasarladık" dedi. 


Sabah Ankara 


Geri Dön