28 / 04 / 2024

Yeni Polo can yakıyor! Geleceğin teknolojisi yeni Polo Life 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Yeni Polo can yakıyor! Geleceğin teknolojisi yeni Polo Life 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Volkswagen’in alışıl olduğumuz üretim kalitesi ve sağlamlığıyla Yeni Polo, her anlamda kendini geliştirmiş haliyle karşınızda. Yarı Otonom Sürüş Asistanı, IQ.LIGHT– LED Matrix farlar ve “Travel Assist”  gibi premium donanımlarla Polo 23 Ağustos 2022 fiyat listesi..



Gelecekten bize göz kırpan teknolojisiyle yeni Polo, kompakt boyutuyla öne çıkmakta. Modern tasarım çizgisinden devam eden Polo, sportif, dinamik görüntüsünden vazgeçmiyor. Dijital çağa ayak uyduran Polo, anahtarsız giriş seçeneği  ve kişiselleştirilebilen 10,25* boyutlarındaki ekrana sahip “Digital Cockpit Pro” digital gösterge paneli ile birlikte teknolojiyi hissetmenizi sağlıyor.

Tasarım ve donanım olarak birkaç adım ileriye sıçrayan yeni Polo, bunları yaparken konforundan taviz vermiyor. İç mekan tasarımını tamamen konfor odaklı devam ettiren Polo, “Touch Slider” ile dokunmatik olarak kumanda edilebilen kliması sizlere serinliğin keyfine varın.

Evden çıkarken şarj aletinizi unutsanız bile Polo sizlere kablosuz şarj desteği ile bu problemi hallediyor.

Yeni Polo can yakıyor! Geleceğin teknolojisi yeni Polo Life 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Farlar belki de birçok araba tutkunun dikkat ettiği bir husus. Yeni Polo, IQ.LIGHT– LED Matrix fae sistemi ile yol koşullarına göre tepki verebilen ve kendini otomatik olarak yönetilen modüller tarafından aydınlık bir sürüş sağlıyor. Matrix far teknolojisi, sürüş emniyetini arttırmak adına karşıdan gelen sürücüler içinde rahat bir sürüş deneyimi yaşatır.

Yarı otonom sürüş asistanı, opsiyonel olarak sunulur. Bu asistan direksiyon simidinin dokunmaya duyarlı yüzeyi sayesinde, direksiyondaki ellerin varlığını, olup olmadığını tespit eder. Şerit takip asistanı, sizi şeritte tutar.  


Geri Dön