Altın & Gümüş

''Yeni rekorlar görülebilir'' diyen İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği seviyeyi açıkladı

Gümüş fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar, araştırmalarına devam ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''yeni rekorlar görülebilir'' diyerek gümüş fiyatlarını geleceği seviyeyi açıkladı. Gümüş fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''yeni rekorlar görülebilir'' diyerek gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''yeni rekorlar görülebilir'' diyerek gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

Bu hafta açıklanacak olan FED faiz kararının piyasalarda önemli bir etki bırakması bekleniyor. Fed'in faiz kararı sonrasında altın ve gümüş gibi kıymetli metallerde yön tamamen belli olacak. 

YENİ REKORLAR GÖRÜLEBİLİR

Piyasalar ile ilgili yorumlar yapan İslam Memiş “Yeni rekorlar görebiliriz” diyerek herkesi şoke etti. Altın ve gümüş fiyatları ile ilgili değerlendirmelerine devam eden Memiş şunları söyledi: Memiş açıklamasına “Altının ons fiyatı ekim ayını da baskılı kapattı. Fed toplantısına kadar da baskı sürecek.”


Memiş sıkışmasının da devam edeceğini belirterek “Gram altın TL 990-994 lira aralığında. 950-1050 lira aralığına sıkıştığını görüyoruz. 950 aşağıda destek 1038 lira yukarı direnç konumunda.” dedi.

Ayrıca “Kısa yoldan para kazanırız hayaliyle beklenti içinde olanlar var. Yanlış hamle, bu seviyelerden satıp altta alırım düşüncesindeyseniz yanlış.” sözleriyle de yatırımı olanları uyardı.

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM

Güncel gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları sabah güne, alış fiyatı 11,78 TL, satış fiyatı 12,26 TL seviyesinden işlem görüyor. Ons gümüş ise bugün güne 19,75 dolardan başladı.  Gümüş alış fiyatı, 11,84 TL, satış fiyatı 12,31 TL, ons gümüş ise 19,82 dolardan işlem görüyor.

Gümüşün 2 ay sonra ne kadar olacağı belli oldu! Analistler rakamı açıkladı! Küçük dilinizi yutacaksınız

Gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceği belli oldu! Yatırımcılar o gün geliyor, hazır olun