06 / 05 / 2024

Yeni Renault Duster tanıtıldı: Fiyatı ne kadar? İşte yeni Duster 2024...

Yeni Renault Duster tanıtıldı: Fiyatı ne kadar? İşte yeni Duster 2024...

Yeni Renault Duster, Mayıs'ta ön siparişe açılıyor. Yeni Renault Duster’ın tanıtımı yapıldı ve özellikleri açıklandı. İşte yeni Duster 2024...



Yeni Renault Duster, fiziksel şekilde dünyada ilk defa Türkiye'de tanıtıldı. Yeni Renault Duster’ın tanıtımı, "Türkiye’nin Duster’ı Yeni Renault Duster" mottosuyla ormanda gerçekleştirilen ilginç lansman kurgusu ile dünyada ilk defa İstanbul Ümraniye’de yapıldı. 

Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilecek ve dünyanın çeşitli ülkelerine ihraç edilecek yeni Renault Duster, büyük bir ilgi gördü. 

MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, toplantıda bir konuşma gerçekleştirdi ve bu konuşmada "Aralık 2023 tarihinde Renault Markası CEO’su Fabrice Cambolive’in katılımıyla İstanbul’da açıkladığımız Renault Uluslararası Oyun Planı 2027 ile Türkiye’nin bir ihracat merkezi haline geleceğini ve 2027'ye kadar Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda 3’ü SUV olacak şekilde 4 yeni Renault modeli üretileceğine dikkat çekmiştik. Bugün ise bu planın ilk ve en önemli adımlarından biri olan yeni Renault Duster’ın tanıtımını yapmaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Yeni Renault Duster tanıtıldı: Fiyatı ne kadar? İşte yeni Duster 2024...

Berk Çağdaş, açıklamasında yeni Renault Duster’ın, Duster deneyimini yeni bir boyuta ulaştıran ve bu yeni deneyimi Türkiye’den dünyaya taşıyan ayrıcalıklı bir model olduğunun altını çizdi ve "OYAK’ın, Renault Group ile birlikte gerçekleştireceği 400 milyon avronun üzerinde yatırım, yeni Renault Duster ile beraber hem Renault’nun hem de Türkiye’nin uluslararası konumunu daha da güçlü hale getirecek" diye konuştu.  

Berk Çağdaş, yeni Duster'ın fiyatının ise henüz belli olmadığına, Temmuz'da yapılacak kinci tanıtım toplantısında fiyatın açıklanacağına vurgu yaptı. 

Yeni Renault Duster tanıtıldı: Fiyatı ne kadar? İşte yeni Duster 2024...

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Jan Ptacek de açıklamasında Yeni Renault Duster'ın markayı güçlendirmelerine, SUV pazarındaki ayak izlerini genişletmesine ve elektrifikasyon stratejisini uygulamalarına yardımcı olacağının altını çizerek, "Bursa fabrikamızı yalnızca Avrupa için değil, dünyanın geri kalanı için de bir ihracat merkezi haline dönüştüreceğiz. Oyak-Renault, yüksek düzeyde endüstriyel mükemmelliğe ve Avrupa'daki en iyi kalite seviyelerinden birine erişmiştir. Yeni Renault Duster lansmanı, Türkiye'deki endüstriyel varlığımızın gelişiminde yeni bir kilometre taşı olacak" şeklinde konuştu. 

Renault Uluslararası Pazarlar Ürün Direktörü Juan-Camilo Velez Martinez de "CMF-B platformu sayesinde yeni Renault Duster, çok enerjili güç aktarma organlarından ve yüksek teknolojili multimedya donanımlarından faydalanacak. Yeni Renault Duster, 145 beygirlik E-Tech tam hibrit güç aktarma sistemi ile modern ve ekonomik bir kullanım sağlarken, openR 10.1 inç multimedya dokunmatik ekranının bağlanabilirliği sayesinde düzenli güncellemelere erişim sunuyor" bilgilerini verdi. 

Ön tasarımı ve Renault imzasını taşıyan ön ızgarasıyla güçlü bir tasarıma sahip olan Renault Duster, farklı gereksinimlere cevap veren iki veya dört çekişli motor seçenekleriyle alıcılara sunulacak. Bursa’da bulunan Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilecek yeni Renault Duster, hem Türkiye pazarına sunulacak hem de dünyanın çeşitli noktalarına ihracı yapılacak. 

Mayıs ayı sonunda ön siparişe açılacak olan yeni Renault Duster'ın 2024'ün yaz aylarında yollarda olması planlanıyor. 

Yapı Kredi Nisan 2024 emekli promosyonunda son dakika! Yeni paketle emekliye tam 18 bin TL yatırılıyor!

Yarısı Bizden Kampanyası tüm detaylarıyla açıklandı! Kentsel dönüşüm kredisi almak için hemen bakın!


 


Geri Dön