Otomobil

Yeni SEAT Ibiza ve Yeni SEAT Arona EuroNCAP’ten 5 yıldız aldı! İşte fiyat listesi 20 Ekim 2022!

Yeni SEAT Ibiza ve Yeni SEAT Arona, Euro NCAP'in zorlu testlerinden en yüksek derecelendirmelerle ayrıldı. Söz konusu bu sonuçla SEAT markasının tüm modelleri EuroNCAP’ten 5 yıldız almış oldu...Otomotiv pazarına her zaman en güvenli araçları sunmayı hedefleyen SEAT’ın ürün gamında bulunan tüm modelleri böylelikle EuroNCAP'ten beş yıldız aldı

Yeni SEAT Ibiza ve Yeni SEAT Arona, Euro NCAP tarafından yapılan güvenlik testlerinden beş yıldız aldı. Otomotiv pazarına her zaman en güvenli araçları sunmayı hedefleyen SEAT’ın ürün gamında bulunan tüm modelleri böylelikle EuroNCAP'ten beş yıldız aldı.

Her iki model de mevcut donanımlarına ek şekilde dış gövdelerine yapılan geliştirmelerle güncellendi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yan darbe koruması için yapılan yapısal güçlendirmeler ve yeniden tasarlanan ön bölge, önden çarpışmalara adapte edildi. Yine aktarılan detaylara göre, araçların güvenlik sistemleri de güncellendi: ön koltuklarda emniyet kemerlerine ön gergi düzeni entegre edildi ve araçlardaki arka koltuklar için de emniyet kemeri uyarı fonksiyonu eklendi. Ayrıca yeni bir yolcu hava yastığı da eklendi ve böylelikle iç mekan daha güvenli hale getirildi.
 
Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, hem Yeni SEAT Ibiza hem de Arona’da artık yeni kamera teknolojisi ile Şerit Takip Asistanı standart şekilde sunuluyor. 
 

Daha zorlu testler dahil edildi

Yine aktarılan detaylara göre, söz konusu kazaları daha en başta, henüz yaşanmadan hafifletmeye ve bazı durumlarda önlemeye yardımcı olmak gerekli bir dizi aktif güvenlik teknolojisini de kapsayan güvenlik testleri son dönemdeki yeniliklerle daha da zorlu hale getirildi. Araç içerisindeki yolcuların güvenliğinin değerlendirmesi için hareket halindeki araca önden çarpma testilerine hareketli bir engelin dahil edilmesi bu söz konusu yeniliklerin de başında geliyor. Aynı geliştirmeye, sürücünün emniyetine ve sürücü ile ön yolcu arasında bulunan  potansiyel etkileşime odaklanan yandan çarpma testleri de dahil edildi.

Seat Ibiza fiyat listesi 20 Ekim 2022
-1.0 Evo 80 HP Style 450.000 ₺
-1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style 550.000 ₺
-1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG FR 650.000 ₺


Seat Arona fiyat listesi 20 Ekim 2022

-1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style 615.000 ₺
-1.0 EcoTSI 110 HP DSG Xperience 665.000 ₺
-1.0 EcoTSI 110 HP DSG FR 665.000 ₺
 

,

Seat Arona’nın fiyat listesi güncellendi mi? İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi

Seat Tarraco zamlandı mı? İşte 8 Ekim 2022 fiyat listesi…

Seat’tan kaçırılmayacak fiyat! Elinizi çabuk tutun! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi...