28 / 04 / 2024

Yeni Tepe Kadıköy fiyatları!

Yeni Tepe Kadıköy fiyatları!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Yeni Tepe Kadıköy fiyatları metrekare satış kapsamında 4 bin 400 TL'den başlıyor. Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat projesi Yenitepe Kadıköy Fikirtepe projesinde home ofis ve ticari alanlar yer alıyor...




Yeni Tepe Kadıköy projesi  Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa  İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. 200 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Yeni Tepe Kadıköy projesi 1.100 adet daireden oluşuyor.


Yürüyüş yolları, cafe, restoran, açılıp kapanabilir yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, çocuk oyun alanları, vitamin bar, kapalı otopark ve dinlenme alanlarının yer aldığı Yeni Tepe Kadıköy fiyatları belli oldu. 


1+1'lerden 4+1'lere kadar daire tiplerinin tasarlandığı Fikirtepe Yeni Tepe Kadıköy projesinin teslimleri ruhsat alındıktan 24 ay sonra yapılıyor. Maksimum blok yüksekliği 80 metre olan Yeni Tepe Kadıköy projesinde 21 katlı 4 blok inşa ediliyor. 


Yeni Tepe Kadıköy fiyatları!


Yeni Tepe Kadıköy fiyatları!


Yeni Tepe Kadıköy fiyatları!


Yeni Tepe Kadıköy fiyatları metrekare satışları kapsamında 4 bin 400 TL'den başlıyor. 30 bin metrekare arsa alanında yükselen Yeni Tepe Kadıköy Evleri'nde dairelerin alanları 61 metrekare ile 302 metrekare arasında belirlendi. Yeni Tepe Kadıköy projesinde konut alanlarının yanı sıra, home ofis ve ticari alanlar da bulunuyor. 



Telefon: 0 216 576 49 50

Web Adresi: http://www.yenitepekadikoy.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön