Ekonomi

Yeni yıl emeklilerin yılı olacak! Emekliye 25 bin TL müjdesi! Hemen ATM’ye koşun!

Emeklilere 36 ay vadeli kredi kampanyası geçtiğimiz gece duyuruldu. İşte detaylar!Uygun faiz seçenekleri ile 36 ay vadeli kredi kampanyasının duyurusu yapıldı

Emekliler uygun faizli kredi kampanyaları araştırırken o haber geldi. Uygun faiz seçenekleri ile 36 ay vadeli kredi kampanyasının duyurusu yapıldı. Kredi rakam ise tam 25 bin TL.

İşte haberin detayları…

Emeklilere bir defa olmak üzere 25.000 TL yeni yıl hediyesi verilecek. Üstelik formu doldurup ATM'ye gitmeniz yeterli. Emekli vatandaşlar için dikkat çekici fırsatlarla dolu kampanyalar yapılmaya başladı. Yeni yıla girilmesiyle birlikte emekliler için kampanyalar gün yüzüne çıkmaya başladı. Emeklilerin bankalar ile yüzleri gülecek. Kampanya dahilinde sunulan son fırsat 25 bin TL’dir.

Çalışan, işsiz veya emekli fark etmeksizin herkes bir seferliğe mahsus 25 bin TL ödeme yapılacak. Peki bu ödeme nasıl yapılacak? Peki bu 25 bin TL'lik ödeme nasıl alınır? Bu ödemeden kimler yararlanacak? İşte tüm ayrıntılar...

EMEKLİYE 25 BİN TL!

Çalışan, çalışmayan, ev hanımı kişilerin başvurabileceği kredi olanağı olan 25 bin TL'lik kredi kampanyasının ayrıntıları araştırılmaya başlanmıştır. Emekli kişilere yönelik yapılan kredi kampanyaları bankalardan tarafından sık sık duyurulmaktadır. Dün gece yarısı açıklanan kampanyanın ayrıntıları da merak edilmeye başlandı.

36 AY VADEYE KREDİ İMKANI!

Uygun faiz seçenekleri ile beraber 36 ay vadeli kredi kampanyasının duyurusu dün gece yapıldı. Rakam tam 25 bin TL olduğu belirtildi.

Gelir belgesi olmadan da başvurularınızı gerçekleştirebileceksiniz. Bir sürü insanın yararlanacağı 25 bin TL’lik kredi kampanyasına başvuruda bulunabilmek için T.C kimlik numarasını yazıp 5030’a SMS ile mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

EMEKLİLER İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKEBİLİR Mİ?

İhtiyaç kredilerinde devletin vermiş oldu yüzdelik miktar konut kredisine kıyasla biraz daha azdır. Buna göre de bir emekli vatandaş en çok maaşının yüzde 50 miktarını aylık taksit ödemesi geçmeyecek şekilde gereksinim kredisi kullanabilir.

EMEKLİ BİRİ NE KADAR KREDİ ÇEKEBİLİR?

Yasal mevzuatta belirtilene göre; kredi tutarı 50.000 TL'ye kadar vade 36 ay, 50.001 TL - 100.000 TL arası vade 24 ay, 100.001 TL üzeri vade 12 ay olarak bir sınırlama getirilmiştir.

KYK bursu alan öğrencilere müjde! Bankkartlara 100 TL hediye! Hemen bakın!

Emlak vergisi ne kadar 2023? Emlak vergisi 2023 ne zaman ödenecek?

Kıdem tazminatı 2023! Yeni kıdem tazminatı ne kadar oldu? 2023 kıdem tazminatı tavanı değişti mi?