Kent Haberleri

Yeni yıldan önce hemen markete koşun! Çığ gibi indirim geldi, kaçıranlar daha fazla para ödeyecek

Yeni yıla girmemize artık sayılı günler kala marketler de indirim yapmaya başladı. O marketlerden biri de BİM oldu. BİM'de birçok ürüne indirim geldi. Birçok işletmede de durum bu şekilde gelişti ancak başta BİM marketler olmak üzere bazı marketler sürpriz yaparak ürünlerinin fiyatlarında indirime gitme kararı aldılar

Asgari ücretin açıklanmasının ardından herkes başta marketler olmak üzere tüm işletmelerin fiyat artışına gitmesini bekliyordu. Birçok işletmede de durum bu şekilde gelişti ancak başta BİM marketler olmak üzere bazı marketler sürpriz yaparak ürünlerinin fiyatlarında indirime gitme kararı aldılar. 

Salı gününden itibaren BİM marketlerde büyük indirimler başlıyor. Bu indirimler ise 2022 yılının son indirimi oluyor. Bu doğrultuda BİM marketler indirimli ürün kataloğunu resmen paylaştı. Evinde ihtiyaç doğrultusunda liste hazırlayan vatandaşlar tarafından BİM kataloğu araştırılıyor ve bu noktada Salı günü BİM mağazalarında birçok ürün raflarda yerini alacağı ifade edildi.

BİM haftanın 2 günü salı ve cuma günlerine özel aktüel ürünler kataloğunu duyurmaya devam ederken bu noktada 27 Aralık Salı aktüel ürünler listesi vatandaşlar için paylaşıldı.

 

Bu hafta Salı günü birçok ürün indirimli olarak raflarda yerini alacak. Bu kapsamda indirimli ürünler ise şöyle paylaşıldı: