Kripto Paralar

Yeni yükselme Stacks (STX)'den geldi! Değeri yüzde 30 arttı

Stack (STX), ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), aracılığı ile onaylanan token olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bitcoin fiyatının çıkmasıyla beraber, BTC üzerine kurulmuş bir akıllı sözleşme katmanı olan Stacks (STX) fiyatı da iki gündür yükseliş gösterdi.Pek çok altcoin’de yüzde 20’ye yakın düşüşler görünürken, SEC aracılığı ile onay tek kripto para ise iki günde yüzde 30 değer elde etti

İki günde yüzde 30 değer kazandı

BTC’deki gerilemenin, altcoin’lere etki etmesi ise daha büyük seviyelerde gerçekleşti. Pek çok altcoin’de yüzde 20’ye yakın düşüşler görünürken, SEC aracılığı ile onay tek kripto para ise iki günde yüzde 30 değer elde etti. Piyasadaki bu denli geri çekilmelere rağmen patlama yapan kripto para, şimdilerde yatırımcıların odağından düşmüyor.

SEC, dündem itibaren de Binance US’de onlarca coin’in delisi olmasına yol açmıştı. SEC’ten onay almayı hak eden ilk ve tek kripto para birimi STX, kaostan pozitif faydalanarak yukarı yönlü fiyatlama yaptı. 

Yeni yükselme Stacks (STX)'den geldi! Değeri yüzde 30 arttı

Stacks (STX), Bitcoin blockchain tabanlı bir kripto para birimidir. Stack, Stacks ekosisteminin yerel tokenidir ve kullanıcıların Stacks ağı üzerinde işlem yapmasını, uygulamalar geliştirmesini ve akıllı sözleşmeler oluşturmasını sağlar.

Stacks, Proof of Transfer (PoX) konsensüs mekanizmasını kullanır. Bu mekanizma, Bitcoin blockchain'inin güvenliğini kullanır ve Stacks ağında yeni blokların oluşturulması için Bitcoin transferlerini kullanır. Bu sayede, Stacks ağı Bitcoin blockchain'iyle güvenli ve etkileşimli bir şekilde entegre olur.

Stacks ağı, akıllı sözleşmelerin geliştirilebileceği ve yürütülebileceği bir platform sağlar. Akıllı sözleşmeler, programlanabilir işlemlerdir ve çeşitli uygulamaların oluşturulmasına imkan tanır. Stacks ağı, Ethereum gibi diğer akıllı sözleşme platformlarından farklı olarak Bitcoin'in güvenliğini ve imkanlarını kullanır.

Stacks, kullanıcıların kendi verilerini kontrol etmelerini ve kişisel veri gizliliğini korumalarını sağlayan bir ağdır. Bu, kullanıcıların uygulamaları ve verileri üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmalarını sağlar.

WhatsApp'ın yeni özelliği çok konuşulacak

Milyonlarca emekli ve memur gelecek haberi bekliyor! Açıklanan rakamlar herkesi şaşırttı

Almanya’da bakım parası krizi! Ödenek az geliyor, bakıma muhtaçlar ve yakınları çaresiz