Otomobil

Yeni yüzü meydana çıktı! Makyajlı BMW 5 serisi herkesi hayran bıraktı

BMW'nin amiral gemilerinden biri olan 5 Serisi en yeni tasarımı ile hayranlarına sunuldu. G60 kasa kodlu yeni nesil 5 Serisi şimdiden tartışmalara sebep olurken birçok vatandaş ise aracın yeni görünümüne alışmakta güçlük çekiyor.Adeta "kilo almış" gibi bir görünüm sahibi olan yeni 5 Serisi, aynı 7 Serisinde olduğu gibi daha fütürist ve hem enine hem de boyuna genişlemiş bir dizayna sahip

Yepyeni bir görünüme kavuşan "G60" kodlu yeni BMW 5 Serisinde marka bi hayli agresif bir dizayn değişikliğine giderek hali hazırda çok beğenilen modelin temellerini değiştirdi.

Adeta "kilo almış" gibi bir görünüm sahibi olan yeni 5 Serisi, aynı 7 Serisinde olduğu gibi daha fütürist ve hem enine hem de boyuna genişlemiş bir dizayna sahip.

   Uzunluğu yaklaşık 86mm uzayan otomobil toplamda 5.060mm uzunluğa yükselirken genişlik tarafında ise 33mm bir yükselişe gidilerek tam 1.900mm genişliğe erişti.

Tamamen elektrikli olan i5 modeli ise aynı 7 Serisi ve i7 de olduğu gibi aynı DNA'lara sahip.

Yeni ve bazılarına göre "kaba" olan yeni yüzü ile 1.515mm yüksekliğe sahip olan yeni 5 Serisi'nin sürtünme katsayısı ile 0.23 olarak iletildi.

www.bmw.com.tr/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 24 Mayıs 2023 tarihinde saat 20:22'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 21.35 Türk Lirası, euro 22.94 Türk Lirası, altının gramı ise 1430 Türk Lirası değerinde.

Şarj beklemeye son! BMW İ4 hayallerinizi gerçekleştiriyor 

En son teknoloji ile donanmış BMW X7'ye Mayıs ayında 700 TL zam geldi

Açık tavanlı otomobil BMW Z4 Roadster bayilerde!